Fum la bordul unui avion Bucuresti-Londra: Pasagerii au intrat in panica. UPDATE: Explicatiile Ryanair

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 17:53
10487 citiri
Fum la bordul unui avion Bucuresti-Londra: Pasagerii au intrat in panica. UPDATE: Explicatiile Ryanair
Foto: Digi24 TV

Un avion Ryanair care trebuia sa efectueze o cursa din Bucuresti spre Londra s-a umplut de fum.

Cativa pasageri si-au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze interiorul aeronavei, relateaza Digi24, care a primit un clip video cu momentul in care cabina incepe sa se umple de fum.

In imagini se aud oamenii vorbind speriati:

- Opresc din aer?

- Opreste!

- Mama, murim aici, bai!

- Du-te frate si zi-i!

- Doamne, ce e?

Informatiile initiale indicau ca avionul nu apucase sa se ridice de la sol, insa conform Mediafax, acesta a survolat, timp de o ora, Bucurestiul.

Cursa era programata pentru ora 06:40 marti, insa plecarea a fost amanata cu trei ore.

Avionul a decolat la 10:56, cu destinatia Londra, insa la scurt timp a anuntat ca va reveni pe aeroport, ceea ce s-a intamplat o ora mai tarziu, la 12:11.

Astfel, avionul a survolat Capitala pentru a consuma din combustibil. La bord se aflau 169 de calatori.

UPDATE 17:50 - Dupa 6 ore a venit si un comunicat oficial de companie, unde suntem informati ca pasagerii au fost in siguranta, au primit vouchere pentru gustari si bauturi racoritoare si bilete intr-o alta cursa, tot astazi.

"Acest zbor din Bucuresti catre Londra Stansted (21 ianuarie) a fost intarziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronava. Pentru a minimiza intarzierea, clientii s-au imbarcat intr-o aeronava inlocuitoare careia i s-a efectuat un tratament de degivrare inainte de a decola catre Londra.

La scurt timp dupa decolare, ca masura de precautie, aeronava a revenit pe Aeroportul International Henri Coanda, dupa ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat in cabina (despre care noi credem ca a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare in sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat in conditii normale la Bucuresti, si in prezent este inspectata de tehnicienii Ryanair.

Pasagerii au primit vouchere pentru gustari si bauturi racoritoare si urmeaza sa se imbarce intr-o aeronava inlocuitoare care va decola catre Londra Stansted mai tarziu in cursul zilei de astazi. Ryanair le prezinta scuze sincere clientilor afectati de aceasta intarziere", se arata intr-un comunicat remis de Ryanair Ziare.com.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#fum avion ryanair bucuresti londra , #avion