Fostul purtator de cuvant al lui Basescu este, mai nou, paramedic SMURD voluntar

Sambata, 04 Martie 2017, ora 12:36 5832 citiri
Foto: Facebook / Bogdan Oprea

Dupa luni de cursuri de prim ajutor calificat si sute de ore de practica, Bogdan Oprea, fostul purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a devenit paramedic SMURD voluntar.

Absolvent al Facultatii de Jurnalism, Bogdan Oprea a lucrat la Evenimentul Zilei, Adevarul si Prima TV inainte de a deveni purtator de cuvant la Palatul Cotroceni.

"Oficial, paramedic SMURD (voluntar), examen promovat!: ) O aventura care a inceput in urma cu 8 luni, peste 400 de ore de practica si cursuri de prim ajutor calificat in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov, weekenduri intregi petrecute la Detasamentul de Pompieri (DP) 'Vitan', sute, multe sute de ore, in special noaptea, printre cursuri si tratate de anatomie, 12 examene, dintre care 5 evaluari practice...

Si este doar inceputul, stiu asta, abia de acum incolo voi munci cu adevarat ca sa-mi merit uniforma de paramedic SMURD, fie ea si doar de voluntar", a scris pe Facebook Bogdan Oprea.

Bogdan Oprea s-a evidentiat prin declaratii dure si opinii ferme in calitatea sa de purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, pozitie pe care a ocupat-o si pe perioada in care acesta a fost suspendat, in vara anului 2012.

Citeste mai multe despre:

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Traiannn
rank 5
Bravo lui," i-mi scot caciula"! Poate aceasta este adevarata vocatie