Italia, noul paradis al fugarilor. Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv pentru coruptie, s-a predat autoritatilor din Bari

Joi, 04 Februarie 2021, ora 11:275436 citiri
Italia, noul paradis al fugarilor. Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv pentru coruptie, s-a predat autoritatilor din Bari
Foto: Facebook/ Daniel Dragomir

Autoritatile italiene au informat Politia Romana joi, 4 februarie, ca, in cursul zilei de ieri, fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir (42 de ani), condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru coruptie, urmarit la nivel international, s-a prezentat la o sectie de politie din Bari, insotit de avocatul ales.

Acesta a fost depus in Penitenciarul din Bari, in asteptarea prezentarii in fata instantei de judecata, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Bucuresti, anunta oficialii romani.

In baza datelor furnizate de autoritatile din Italia, a fost informata instanta de judecata din Romania, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce si transmite acest mandat catre instanta care va judeca si dispune asupra predarii catre Romania.

Fostul locotenent - colonel SRI a plecat din tara cu o zi inainte de condamnare, prin Arad, cu masina. El a fost condamnat in iunie 2020.

Italia este una dintre tarile europene preferate de mai multi fugari celebri: Mario Iorgulescu - fiul sefului FRF, Alina Bica - fosta sefa DIICOT sau milionarul Dragos Savulescu.