Fost sef din SIE: Vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari, vor zgudui societatea romaneasca

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 20:50
22864 citiri
Fost sef din SIE: Vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari, vor zgudui societatea romaneasca
Foto: Ziua de Constanta

Mugur Stroe, fost sef al unei directii din cadrul SIE, in perioada 2008-2014, este de parere ca vor aparea inregistrari care "vor zgudui din temelii societatea romaneasca".

Intr-un interviu acordat Kamikaze, Stroe a fost intrebat daca se va ajunge pana la difuzarea de inregistrari, in contextul afirmatiilor Elenei Udrea, care a spus miercuri ca va spune tot ce stie.

"Negresit. Inca din 2009, de la alegeri, s-a pus problema folosirii lor. Doar cea cu domnii Geoana si Vintu a aparut. De restul nu a mai fost nevoie, se pare. Asta nu inseamna ca e timpul pierdut", a precizat fostul sef din cadrul SIE.

In schimb, acesta considera ca Elena Udrea "blufeaza", "dar ceea ce se intampla este foarte grav, fara precedent in istoria serviciilor secrete din Romania".

Totodata, Mugur Stroe spune ca, in cazul fotografiilor cu Alina Bica si Elena Udrea, a fost "partial" mana SRI.

"Doamna Udrea se supara degeaba si acuza serviciile fara sa realizeze ca ceea ce s-a intamplat este absolut normal. Atunci cand te esti persoana publica, candidat la Presedintia Romaniei, si ai relatii de prietenie foarte stranse cu un magistrat banuit de acte grave de coruptie, si aici ma refer la doamna Alina Bica, e normal sa apari in anumite inregistrari", a mai afirmat Stroe.

Nu in ultimul rand, acesta a precizat ca "vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari".

"Va spun ca exista materiale compromitatoare cu politicieni, doamne respectabile din televiziune, cu ochelari si pretentii de mame si sotii, domni din presa care n-ar mai avea curajul sa se urce in X5 de rusine, ministri. Artisti. Acum, depinde cine a reusit sa puna mana pe ele", a mai explicat fostul sef din cadrul SIE.

Udrea: Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu - vezi despre cine va face dezvaluiri

Fostul ministru al Turismului a anuntat, miercuri, dupa ce DNA a cerut aviz pentru arestarea sa, ca va face o declaratie in Parlament, in care va face dezvaluiri despre politicieni, dar si despre oameni din presa.

"Voi avea o expunere in fata Parlamentului, care pana una-alta este format din oameni care cu bune si cu rele au votul poporului. Puterea trebuie sa se exercite transparent, de catre politicieni, nu de catre un sef al unui serviciu secret care colaboreaza cu sefa DNA.

Daca intentia lor este sa imi inchida gura si sa nu spun nimic, pana se va intampla arestul preventiv - tot mai sunt cateva zile - tot mai am timp sa spun ceea ce stiu", a spus Elena Udrea, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Aceasta a mentionat ca sunt oameni pe care ii va "demasca cu lucrurile pe care le-au facut", mentionand numele deputatilor Raluca Turcan si Cristian Rizea, fostul consilier prezidential Valeriu Turcan si omul de televiziune Oreste Teodorescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mugur Stroe inregistrari, #fost sef SIE inregistrari , #SIE