Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea din Kosovo, mort de coronavirus. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Sambata, 02 Ianuarie 2021, ora 16:325749 citiri
Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea din Kosovo, mort de coronavirus. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; cu saturtia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit n prima zi a anului.

"Anul 2021 a inceput cu o veste foarte trista. In prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava a incetat din viata, la varsta de doar 42 de ani, fiind rapus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar dupa cateva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judetean Suceava, sectia ATI, cu saturatia de oxigen foarte scazuta. Acesta nu prezenta alte comorbiditati", a transmis, sambata, Jandarmeria Suceava.

Din anul 2004 pana in anul 2012, barbatul si-a desfasurat activitatea in domeniul ordinii si sigurantei publice, debutand in cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Falticeni.

In perioada decembrie 2010- iunie 2011 a participat la misiunea internationala de mentinere a pacii in provincia Kosovo.

"In aceste momente de tristete, ne manifestam regretul fata de pierderea fostului nostru camarad si transmitem sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", au mai transmis jandarmii din Suceava.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News