Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > spitale
A   A   A

Valcea: Focar de COVID-19 la Neurochirurgia Spitalului de Urgenta. 70 de cazuri noi la Centrul de Recuperare Babeni

Valcea: Focar de COVID-19 la Neurochirurgia Spitalului de Urgenta. 70 de cazuri noi la Centrul de Recuperare Babeni
Sursa: Pixabay
Un focar de infectie cu SARS-CoV-2 a fost depistat la compartimentul de Neurochirurgie al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, iar focarul de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Babeni s-a extins si miercuri au fost inregistrate 70 de cazuri de imbolnavire noi in randul beneficiarilor si angajatilor, a informat Institutia Prefectului.

Potrivit Prefecturii Valcea, la Neurochirurgia de la Spitalul Judetean de Urgenta au fost raportate patru cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale, in ultimele doua zile.

Referitor la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Babeni, sursa citata precizeaza ca miercuri au fost inregistrate 70 de cazuri noi, persoanele testate pozitiv fiind 52 de beneficiari si 18 angajati.
Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus la centrul din Babeni au fost inregistrate in urma cu aproape doua luni.

In judetul Valcea, de la inceputul pandemiei si pana in prezent au fost confirmate 1.700 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. In prezent sunt internate in spitalele din judet 108 persoane infectate cu noul coronavirus.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 21:37

 Articol citit de 1882 ori

Citeste si: