Flashmob in fata sediului PSD din Sibiu. Protestatarii au adus garoafe albe si foi cu citate din Regele Mihai (Video)

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 13:46 7931 citiri
Foto: Facebook/Va vedem din Sibiu

Peste 150 de protestatari sibieni s-au strans, sambata, in fata sediului judetean al Partidului Social Democrat pentru apararea Justitiei. Din respect pentru memoria Regelui Mihai, oamenii au adus garoafe albe si foi pe care au scris citate din discursurile fostului suveran.

"Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul" - a fost citatul preferat din discursurile Regelui Mihai, pe care sibienii l-au scris pe pancarte. Alti protestatari au scris ca "Romania e o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri".

In zona pe care au delimitat-o si au denumit-o "Zona libera de coruptie", sibienii au asezat pe doua scaune un tablou cu Regele Mihai si au aprins mai multe candele.

"Aducem cu noi o garoafa alba si un citat din Regele Mihai, scris pe o foaie A4. Ca sursa de inspiratie, (...) ascultati discursul Regelui din Parlamentul Romaniei, din 2011, care e mai actual ca oricand. Pastram solemnitatea momentului, in liniste totala pe toata durata flashmob-ului.

Intrucat va avea loc inmormantarea Regelui Mihai vom organiza un flashmob dedicat lui, fara a renunta insa la tema generala care ne-a scos din case in frig: apararea Justitiei. Chiar daca suntem sau nu suntem regalisti, demnitatea si onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politica. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc sa invete macar un minim de decenta de la Majestatea Sa, Regele Mihai", au scris organizatorii pe Facebook, unde au creat o comunitate numita "Va vedem din Sibiu".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News