Firmele care trebuiau sa deszapezeasca Capitala, amendate pentru a doua zi consecutiv

Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 19:38
4131 citiri
Firmele care trebuiau sa deszapezeasca Capitala, amendate pentru a doua zi consecutiv
Foto: Arhiva Ziare.com

Firmele de salubrizare care ar fi trebuit sa deszapezeasca strazile din sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 din Bucuresti au fost amendate pentru a doua zi consecutiv de Primaria Municipiului Bucuresti.

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat cu 5.000 de lei firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele cinci sectoare. In sectorul 1 deszapezirea s-a facut in mod corespunzator, transmite Mediafax.

Companiile amendate au fost Rompres, care asigura deszapezirea in sectorul 5 (dar si in sectorul 1), Supercom - in sectorul 2, Rosal - in sectorul 3, Rebu - in sectorul 4 si Urban in sectorul 6.

Primaria Capitalei a transmis ca dintre cele 416 persoane juridice, dintre care 217 asociatii de proprietari, care au fost somate marti pentru ca nu au curatat zapada si gheata de pe trotuarele aferente imobilelor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, 23 au primit amenzi in valoare de 39.000 de lei. Potrivit unei hotarari a CGMB din 2010, proprietarii de cladiri sau spatii comerciale au obligatia sa inlature zapada de pe trotuare, gheata si turturii formati in perimetrul cladirilor pe care le detin, in maximum 24 de ore de la incetarea ninsorii.

Primarul interimar al Bucurestiului, Razvan Sava, a cerut firmelor sa se ocupe in primul rand de zonele de acces catre spitale si statii de ambulanta, precum si traseele pe care circula troleibuze si autobuze.

Primarul Capitalei, nemultumit de cum s-a facut deszapezirea: Tineti planurile secret, acasa?

Edilul a avertizat ca vor continua sa faca controale si in zilele urmatoare.

Amenzi in Bucuresti: Firmele care trebuiau sa deszapezeasca, sanctionate. Soferii, controlati la cauciucuri

Marti, Primaria Capitalei anuntase ca cele cinci firme de salubrizare care asigura deszapezirea pe raza municipiului Bucuresti au fost amendate din cauza ca nu au curatat drumurile.

De asemenea, Primaria Municipiului Bucuresti a pus la dispozitia oamenilor doua numere de telefon pentru semnalarea eventualelor probleme generate de inghet sau ninsoare, dar si a prezentei in strada sau scari de bloc a persoanelor fara adapost.

Bucurestenii pot suna la 0800.800.868 si 021 9844.

Bucurestiul se pregateste de zapada: Unde poti suna daca frigul si ninsoarea iti fac probleme

A.G.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#amenzi firme salubrizare Bucuresti, #amenzi firme deszapezire Bucuresti, #amenzi firme deszapezire , #amenda