Filmarea zilei: O tanara se apropie periculos de mult de un urs pentru o face o fotografie cu acesta. Reactia animalului

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 21:01 12778 citiri
Foto: Facebook/ Radu Tudor

O filmare postata pe aplicatia Tik Tok cu o tanara care s-a dus foarte aproape de un urs pe marginea unei sosele pentru a fi fotografiata de prietenii ramasi in masina, s-a viralizat pe retelele de socializare.

Ursul s-a repezit la ea, in timp ce in mai multi tineri stateau pe jumatate iesiti din masini si se distrau filmand scena.

"Trebuie sa filmez in direct", "filmeaza in direct, uite cum sta cu mana proasta," vorbesc din masina cei care filmeaza.

In imagini se vede cum tanara incearca sa-i dea ceva de mancare ursului, iar animalul sare furios. Este momentul in care tanara fuge spre masina.

"Ai vazut daca este proasta", "Du-te, ba, in masina, ba!", se aud sfaturile. "Mvai, ce m-am speriat", "este proasta de rage", "pentru o poza cu ursul", "uite-o, bai, cu BMW-ul," se amuza, pe jumatate revoltati, cei ce filmeaza momentul.

Postarea a fost stearsa de pe aplicatia Tik Tok, dar a fost postata pe pagina jurnalistului Radu Tudor si a devenit virala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News