Româncă spionată sistematic de fostul iubit austriac. Bărbatul i-a pus microfoane în mașină și a plătit doi detectivi s-o asculte

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 14:083581 citiri
Româncă spionată sistematic de fostul iubit austriac. Bărbatul i-a pus microfoane în mașină și a plătit doi detectivi s-o asculte
Dispozitivele de înregistrare a convorbirilor confiscate FOTO DIICOT

Un cetăţean austriac şi doi români vor fi audiaţi de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Timişoara.

Cei trei au de dat explicații la capătul a cinci percheziţii care au avut loc marţi, 19 octombrie, în judeţele Arad şi Timiş, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în şantaj, hărţuire, violare de domiciliu şi violarea vieţii private.

În cauză s-a reţinut faptul că în cursul anului 2021 un cetăţean austriac împreună cu doi cetăţeni români au constituit un grup infracţional organizat, care în mod coordonat şi repetat, prin utilizarea unor dispozitive de localizare şi dispozitive de înregistrare ambientală, au urmărit şi supravegheat fără drept o persoană vătămată de sex feminin, la domiciliul şi la locul său de muncă, cauzându-i acesteia o stare de temere pentru siguranţa sa, potrivit unui comunicat al DIICOT Timişoara.

De asemenea, prin utilizarea repetată de constrângeri, constând în ameninţări cu desfacerea contractului de muncă precum şi printr-o monitorizare ambientală agresivă, fără drept a vieţii private a victimei, membrii grupului au încercat să o determine pe femeie să reia o relaţie extraconjugală mai veche cu cetăţeanul austriac.

Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News