Brățări de triaj epidemilogic, furate dintr-un centru de testare și vândute la Untold. Femeia aflată în spatele afacerii, prinsă de polițiști

Sambata, 11 Septembrie 2021, ora 10:532373 citiri
Brățări de triaj epidemilogic, furate dintr-un centru de testare și vândute la Untold. Femeia aflată în spatele afacerii, prinsă de polițiști
Ancheta a început în urma unei sesizări făcute de reprezentanţii festivalului Untold FOTO Facebook/Untold

O femeie care vindea online brăţări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ la COVID-19, care ar fi fost furate dintr-un centru de testare din Cluj-Napoca, a fost prinsă de poliţişti. Ancheta a început în urma unei sesizări făcute de reprezentanţii festivalului Untold.

"În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

În urma investigaţiilor, a fost identificată femeia care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se că acestea ar fi fost sustrase de la centrul de testare pentru COVID-19 situat pe strada Splaiul Independenţei din municipiul Cluj-Napoca.

În acest caz, cercetările continuă, pentru furt.