Un barbat din Botosani a fost injunghiat dupa ce i-a reprosat sotiei ca nu stie sa faca sarmale

Joi, 06 Mai 2021, ora 17:52
4765 citiri
Un barbat din Botosani a fost injunghiat dupa ce i-a reprosat sotiei ca nu stie sa faca sarmale
Un barbat din Botosani a fost injunghiat dupa ce i-a reprosat sotiei ca nu stie sa faca sarmale FOTO Pixabay

O femeie de 55 de ani din Albesti, Botosani, si-a injunghiat sotul in Sambata Patimilor dupa ce i-a reprosat ca nu stie sa inveleasca sarmale. Aceasta le-a declarat cadrelor medicale ca nu s-a putut controla si ca agresiunile repetate pe care le-a suportat de-a lungul anilor au facut-o sa apeleze la acest gest extrem.

Barbatul, aflat sub influenta alcoolului, i-a spus femeii ca nu stie sa inveleasca sarmale. Femeia a luat un cutit si l-a injunghiat in abdomen. Victima a sunat la 112 in momentul in care a vazut ca sangerarea este puternica, potrivit monitorulbt.ro.

Barbatul a fost transportat la spital, unde a fost operat. Initial a spus ca s-a taiat intr-o tabla, dar medicul si-a dat seama ca nu este adevarat.

"Pacientul a suferit o plaga profunda, nepenetranta, adica nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stang. Declarativ intr-o bucata de tabla, dar anii de experienta indicau mai degraba o plaga injunghiata. Profunzimea si mecanismul de producere indicau asta", a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati" Botosani, conform sursei citate.

Sotia si-a recunoscut fapta, iar ulterior anchetatorii au aflat ca aceasta a ajuns de mai multe ori la spital in ultimii noua ani, fiind agresata fizic de sotul ei. Printre traumatisme s-au numarat fracturi costale, traumatisme craniene, fracturi de antebrat si chiar plaga injunghiata abdominala.

"Deocamdata doamna este internata la Psihiatrie, el a fost supus unei interventii chirurgicale si urmeaza sa fie audiat. In urma analizei tuturor factorilor, expertizarea medicala a femeii, stabilirea discernamantului acesteia, se va stabili modul de creare a leziunii si intentia autoarei. Sunt trei factori care vor fi luati in calcul pentru a ne putea pronunta", a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
La Ierusalim a avut loc un eveniment cu participarea personalului militar israelian și a familiei prim-ministrului Benjamin Netanyahu. La sfârșitul serii, soția premierului, Sara Netanyahu, a...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#barbat, #Botosani, #injunghiat, #sarmale, #sotie , #eveniment