UPDATE Sotia criminalului de la Onesti a fost arestata

Marti, 02 Martie 2021, ora 17:182849 citiri
UPDATE Sotia criminalului de la Onesti a fost arestata
Femeia se alege cu catuse daca va fi arestata

Sotia agresorului de la Onesti, care a omorat cu cutitul doi muncitori pe care i-a sechestrat intr-un apartament a fost arestata marti, 2 amrtie. Judecatoria Onesti a decis arestarea preventiva a sotiei agresorului, pentru complicitate la luare de ostatici.


Sotia autorului dublei crime de la Onesti va fi propusa pentru arestare preventiva, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa organizata la Bacau, comisarul sef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Directiei de Investigatii Criminale din cadrul IGPR.

El a explicat ca sotia autorului se afla in apartamentul de deasupra celui in care erau tinuti cei doi muncitori ostatici si isi incuraja sotul in demersul sau.

"Sotia lui i-a transmis ca face bine ceea ce face, motiv pentru care, din cate cunosc, este prezentata cu propunere de arestare preventiva. Ea statea deasupra apartamentului in care avea loc incidentul. Era la niste prieteni, in mod constant, mai ales sotia mergea acolo", a spus directorul adjunct al Directiei de Investigatii Criminale din cadrul IGPR.

Femeia a fost retinuta inca din noaptea de luni spre marti, fiind suspecta de comiterea infractiunii de complicitate la lipsire de libertate.

Autorul dublei crime are patru condamnari la activ - in anii 1987, 1991, 1992 si 2010, ultima fiind in Italia pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

Luni, un barbat de 68 ani a sechestrat doi muncitori intr-un apartament din Onesti, dupa care a anuntat la 112 ca ii va omori.

Comentarii