Fals in numele Ministerului Muncii

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 19:352190 citiri
Fals in numele Ministerului Muncii
Foto: gov.ro

Ministerul Muncii a fost sesizat de o firma privata ca insemnele sale si semnatura Marianei Campeanu sunt folosite in mod ilegal, cu scopul obtinerii de bani pentru o cauza umanitara falsa.

"Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a fost sesizat de existenta unui apel umanitar care, desi poarta insemnele oficiale ale MMFPSPV si semnatura ilizibila a ministrului Muncii, reprezinta un fals grosolan care nu are nici o legatura cu institutia noastra si afecteaza grav imaginea atat a institutiei noastre cat si a ministrului muncii", se arata intr-un comunicat al Ministerului remis joi Ziare.com.

Cauza umanitara pentru care falsificatorii incearca sa obtina bani este a unei tinere bolnave de leucemie care, din nefericire, a decedat in urma cu trei ani.

Ministerul a sesizat deja cazul organelor de ancheta si face un apel catre toate persoanele si institutiile care primesc solicitari similare sa sesizeze atat institutia, cat si oamenii legii.

"Ministrul Mariana Campeanu isi exprima suportul si compasiunea pentru cauzele umanitare reale, dar dezavueaza cu indignare orice practici ilegale de obtinere a unor foloase materiale prin specularea adevaratelor tragedii umane", se mai arata in comunicat.

I.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News