Explozii la Sighet: Ministrul de Interne a vizitat pompierii si politistii raniti

Luni, 20 Februarie 2012, ora 09:17 1639 citiri
Foto: Arhiva

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, i-a vizitat, duminica seara, la Spitalul de Arsi din Bucuresti, pe politistii si pompierii care au fost raniti in urma exploziei din Sighetu Marmatiei.

Ministrul va vizita, in cursul zilei de luni, si celelalte victime ale deflagratiei, potrivit B1 Tv.

Explozii la Sighet: Seful Politiei anunta ca sunt 21 de victime

Cel putin 21 persoane au fost ranite - din care 17 sunt spitalizate - duminica dimineata, in doua explozii care au avut loc intr-un club din Sighetu Marmatiei.

Prima deflagratie s-a produs la putin dupa miezul noptii si s-a soldat cu sapte victime, sapte tinere care au suferit arsuri grave, iar a doua in jurul orei 10.00, soldata cu cel putin 10 raniti.

Doua dosare penale au fost deschise in acest caz, legat de cea de-a doua deflagratie, fiind vorba de un accident de munca.

Unul dintre pompierii raniti in cea de-a doua explozie de la Sighet are sanse minime de supravietuire, el avand arsuri pe 80% din suprafata corpului, sustine un reprezentant al Spitalului de Arsi din Bucuresti.

La Spitalul de Arsi din Capitala sunt internate sase tinere, victime ale primei explozii, iar in cursul serii de duminica au mai fost adusi alti cinci pacienti. Este vorba despre doi pompieri, doi angajati ai societatii de gaze si notarul, care avea biroul deasupra discotecii unde a avut loc explozia sambata noaptea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii