UPDATE Explozie pe cea mai circulata magistrala de metrou din Bucuresti. Reactia Metrorex

Duminica, 20 Septembrie 2020, ora 23:09
20629 citiri
UPDATE Explozie pe cea mai circulata magistrala de metrou din Bucuresti. Reactia Metrorex

O explozie s-a produs duminica seara, 20 septembrie, la o garnitura de metrou in statia Tineretului, transmite Observatornews. Peronul a fost evacuat.

O garnitura de metrou de pe magistrala M2, cea mai circulata ruta, a inregistrat o explozie in statia Tineretului, duminica seara. Conform declaratiilor martorilor, in garnitura de metrou au aparut probleme in timp ce trenul se indrepta de la statia Unirii catre Tineretului, arata sursa citata.

Martorii au mai declarat ca in vagoane a fost resimtit miros de fum, iar trenul a oprit intre cele doua statii. Cand a ajuns in statia Tineretului, calatorii au iesit din vagoane, insa la foarte scurt timp dupa ce metroul a plecat din statie, s-a produs o explozie.

Potrivit sursei amintite, a fost vorba despre un scurtcircuit. Echipele de interventie au oprit tensiunea pentru a remedia problema. In urma incidentului, nu a existat nicio victima.

Metrorex: "Siguranta publicului calator nu a fost pusa in pericol in nicio secunda"

"Metrorex informeaza ca astazi, 20.09.2020, in jurul orei 20:40, la statia de metrou Tineretului, a fost sesizata o defectiune la trenul care circula pe firul 2. Conform procedurilor aplicabile in astfel de situatii, echipele Metrorex au intervenit cu actiuni specifice pentru remedierea si degajarea situatiei", se arata intr-un comunicat de presa transmis, duminica seara, de companie. Conform reprezentantilor Metrorex, circulatia trenurilor a fost reorganizata: au circulat fara oprire prin statia Tineretului si s-a circulat in sistem pendula pe relatiile: Pipera-Unirii 2 si Berceni - Unirii 2.

"Facem mentiunea ca siguranta publicului calator nu a fost pusa in pericol in nicio secunda, acesta fiind informat permanent prin instalatiile de sonorizare de la nivel peron. Incepand cu ora 21:50, situatia a fost remediata si circulatia a fost reluata in conditii normale", arata Metrorex.

Reprezentantii companiei precizeaza ca statia de metrou Tineretului se afla pe Magistrala a 2-a, care este propusa pentru modernizare, fiind necesara realizarea si modernizarea instalatiei Interlocking.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#metrou, #explozie, #Bucuresti, #Tineretului , #metrou