Explicatia unui tanar in fata jandarmilor, dupa ce a rezistat o singura zi in izolare. A primit 2.000 de lei amenda

Sambata, 04 Aprilie 2020, ora 21:0110937 citiri
Explicatia unui tanar in fata jandarmilor, dupa ce a rezistat o singura zi in izolare. A primit 2.000 de lei amenda
Foto: Facebook/ Jandarmeria Romana

Un tanar in varsta de 20 de ani din judetul Galati a fost prins de jandarmi, la doar o zi dupa ce intrase in izolare la domiliciu deoarece venise din Olanda. E a mers la un magazin, fiind insotit de doi prieteni. Tanarul si-a motivat gestul, spunand ca "este obisnuit sa umble mult si s-a plictisit in casa".

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati, un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Galati, a fost introdus de catre jandarmi in carantina, dupa ce nu a respectat masura izolarii la domiciliu.

In momentul in care s-a intors din Olanda, prin vama Nadlac II, si i s-a permis intrarea in tara, un tanar in varsta de 20 ani, din judetul Galati, s-a angajat ca va respecta masura autoizolarii la domiciliu, pentru o perioada de 14 zile. A doua zi insa, in jurul orei 23:00, tanarul s-a intalnit cu doi prieteni din comuna si s-au deplasat in municipiul Tecuci.

"La ora 23:30 cei trei tineri au fost observati de catre jandarmi la un magazin din oras, iar in momentul in care li s-au cerut documentele, acestia au prezentat declaratia pe proprie raspundere si cartea de identitate.

Dupa verificarea bazei de date cu persoane aflate in izolare, jandarmii au observat ca asupra unuia dintre ei este dispusa masura izolarii la domiciliu. Intrebat de ce nu a respectat masura impusa de autoritati si pe care s-a angajat ca o va respecta, tanarul a spus ca el este obisnuit sa umble mult si s-a plictisit in casa", se arata in comunicat.

Tanarul a fost introdus in carantina pentru o perioada de 14 zile, iar toate cheltuielile legate de cazare si masa vor fi suportate de catre acesta. Totodata, jandarmii l-au amendat cu 2.000 lei.

Cei doi prieteni care il insoteaui au fost izolati la domiliciu si amendati in total cu 800 de lei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News