Experiment socant dupa tragedia din Apuseni? UPDATE: Familia Aurei Ion dezminte ca ar fi stat dezbracati in zapada

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 14:13
5241 citiri
Experiment socant dupa tragedia din Apuseni? UPDATE: Familia Aurei Ion dezminte ca ar fi stat dezbracati in zapada
Foto: Facebook/Respect Aura Ion

Parintii Aurei Ion, tanara care a murit acum doi ani in urma accidentului aviatic din Apuseni, au facut un experiment socant chiar la locul tragediei.

"Parintii si fratele ei s-au dezbracat si s-au intins pe jos, in locul in care am gasit-o pe Aura, si au vrut sa vada cat rezista in frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute", a povestit pentru Libertatea unul dintre motii care au fost prezenti.

Motii au declarat presei ca rudele Aurei Ion au venit de multe ori la locul tragediei, precizand ca acest experiment i-a socat.

Tragedie aviatica in Apuseni: Aura Ion, avansata post-mortem la gradul de locotenent

"Ei erau mahniti ca nu le-am salvat fata. Noi am facut tot ce am putut pentru ea, dar era deja moarta cand am ajuns. Si le-am zis sa mearga cu noi ca sa vada cu ochii lor ca fata nu avea cum sa reziste atatea ore in frigul acela, fiind si ranita.

Cand am ajuns acolo, parintii si fratele ei s-au dezbracat si s-au intins pe jos, in locul in care am gasit-o pe Aura, si au vrut sa vada cat rezista in frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute pe jos, dupa care i-am dus repede acasa si i-am incalzit", a povestit Gheorghe Trif, unul dintre motii care au ajuns acum doi ani la locul accidentului.

Aura Ion si pilotul Adrian Iovan au murit pe 20 ianuarie 2014 in urma accidentului aviatic din muntii Apuseni.

Dezmintire

Familia Aurei Ion a dezmintit informatiile potrivit carora, vreun membru al familiei ar fi mers la locul accidentului, s-ar fi dezbracat si s-ar fi intins pe jos, vrand sa vada cat rezista in frig.

Familia Aurei Ion a trimis, marti, redactiei Ziare.com un drept la replica la articolul publicat de Libertatea.ro si preluat de mai multe site-uri de stiri.

"Textul articolului este neadevarat. Familia crede ca, de fapt, scopul aparitiei acestui articol profund mincinos este acela de a denigra familia, in fata opiniei publice, pentru afectarea credibilitatii acesteia cu privire la aparitiile si sustinerile in privinta desfasurarii anchetei ce priveste decesul Aurei Ion", se arata in documentul citat.

Familia tinerei a adaugat ca "niciun membru al familiei noastre nu a mers in Muntii Apuseni, in perioada februarie 2015 - 22 ianuarie 2016;

* tatal Aurei nu a mers niciodata la locul accidentului;

* in ianuarie 2015, la parastasul de un an, pentru prima data, la locul accidentului, fratele Aurei a ingenunchiat pe zapada, pentru a se ruga;

* niciodata familia nu a adus niciun repros legat de salvarea Aurei, niciunuia dintre localnici;

* momentul descris in articolul publicat nu a avut loc niciodata".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#experiment familie Aura Ion, #Aura Ion munti Apuseni, #Aura Ion murit accident , #Accident avion Apuseni