Elevii cu 10 la BAC intra gratis la Untold si Neversea 2021. Cine are parte de reduceri

Luni, 14 Iunie 2021, ora 13:512430 citiri
Elevii cu 10 la BAC intra gratis la Untold si Neversea 2021. Cine are parte de reduceri
Toti tinerii care promoveaza examenul de Bacalaureat vor primi cate un voucher valoric pentru Untold si Neversea FOTO Facebook/ Untold

Ajunsa la cea de-a saptea editie, campania "BAC DE 10" le ofera acces gratuit la editiile UNTOLD si Neversea din acest an tuturor absolventilor de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat.


In plus, toti tinerii care promoveaza examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamna din acest an, vor primi cate un voucher valoric care va putea fi folosit la achizitionarea abonamentelor pentru editiile UNTOLD si NEVERSEA din 2021, astfel:

  • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

"Dupa vestea foarte buna ca in acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astazi vine si vestea buna ca lansam aceasta campanie care are deja o traditie si care ambitioneaza in fiecare an sute de mii de tineri intr-un moment foarte important din vietile lor. Asadar toti absolventii care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat in 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD si Neversea", a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD si Neversea pentru stiridecluj.ro.

Pe langa accesul gratuit la ambele festivaluri, toti absolventii de 10 vor primi si un voucher de 500 de lei din partea Kaufland Romania, valabil intr-un supermarket partener.

Toti absolventii care doresc sa participe la campanie trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care ii va inscrie in campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afisarii rezultatelor.

La editia din acest an a festivalurilor UNTOLD si Neversea vor avea acces gratuit si absolventii care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat in 2020.