O copila de 14 ani din Hunedoara, violata ani la rand de un individ care o lua cu forta chiar din fata scolii

Autor:C.V.
Luni, 15 Martie 2021, ora 07:425594 citiri
O copila de 14 ani din Hunedoara, violata ani la rand de un individ care o lua cu forta chiar din fata scolii
Eleva era abuzata sexual de un barbat care o astepta la iesirea de la scoala. Foto: Pixabay

Un barbat din Hunedoara a fost arestat preventiv vineri, 13 martie, la cererea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, pentru doua infractiuni de viol si o tentativa de viol, savarsite asupra unei eleve. Copila era pandita la iesirea de la scoala.

Agresiunile sexuale au avut loc incepand din 2016, intr-o localitate din zona Devei, iar cea mai recenta dintre ele in februarie 2021.

Victima era acostata de acesta in drumul spre casa, de la scoala, si ar fi fost abuzata intr-un imobil parasit, scrie adevarul.ro.

"Inculpatul D.I.P., in cursul lunilor septembrie 2016 si septembrie 2019, a intretinut raporturi sexuale cu persoana vatamata V.A.E., in prezent in varsta de 14 ani, prin constrangerea acesteia, exercitata prin acte de agresiune fizica, dar si prin punerea si profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apara si de a-si exprima vointa (infractiunile de viol in forma consumata), iar in data de 24 februarie 2021 a incercat sa intretina cu aceeasi persoana vatamata raporturi sexuale prin constrangere (infractiunea de viol in forma tentativei)", au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Agresorul a fost retinut, iar vineri Judecatoria Deva a admis propunerea de arestare preventiva pe numele lui.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News