O elevă din Tecuci a sărit pe geamul școlii. Fusese închisă în clasă accidental

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 10:19
2389 citiri
O elevă din Tecuci a sărit pe geamul școlii. Fusese închisă în clasă accidental
Fetița s-a panicat și a sărit pe geam FOTO Pixabay

O elevă de 6 ani, de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale ''Elena Doamna'' din Tecuci, a sărit pe geam de la etajul unu al instituţiei de învăţământ, după ce, din neatenţie, a fost închisă în clasă, informează, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi, la ora 11,45, la finalul orelor, în momentul în care învăţătoarea a scos copiii din clasă pentru a-i conduce la poartă, acolo unde erau aşteptaţi de părinţi.

''Din cele relatate de doamna directoare, la finalul orelor, doamna (învăţătoarea - n.r.) a scos toţi elevii pe hol, un elev i-a atras atenţia, moment în care eleva s-a dus din nou în clasă, fără să fie observată. Doamna a încuiat uşa şi nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat şi a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învăţătoare ieşea din şcoală şi a prins fetiţa, aceasta lovindu-se uşor la picior'', a explicat şefa IŞJ Galaţi, Gina Brânzan.

Părinţii au dus fetiţa la Spitalul de Pediatrie din Galaţi pentru investigaţii, unde s-a constatat că are o mică leziune la genunchi, nefiind internată.

''Fetiţa este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la şcoală cu mama. A vorbit şi cu psihologul. Fetiţa nu a ştiut cum să gestioneze momentul, s-a panicat şi a sărit pe geam. Doamna învăţătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate'', a precizat directorul Şcolii ''Elena Doamna'', Adriana Lefter.

Inspectoratul Şcolar a trimis o echipă de control la unitatea de învăţământ.

''În această dimineaţă (vineri - n.r), doi colegi au plecat la Tecuci pentru a discuta cu doamna învăţătoare şi părinţii fetiţei. A fost chemat şi psihologul pentru a sta de vorbă cu fetiţa. Noi ştim că este bine'', a spus Gina Brânzan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Șoferul autobuzului, în...
Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete de 6 și 11 ani au fost transportate la spital joi, 18 aprilie, după ce au fost atacate cu un cuțit de un bărbat, în apropierea unei școli. Incidentul a avut loc în orașul...
#eleva, #Galati, #sarit etaj, #scoala, #inchisa , #eveniment