Elev injunghiat la liceu, in Teleorman

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 10:41
2028 citiri
Elev injunghiat la liceu, in Teleorman
Foto: Arhiva

Un elev de 18 ani de la Liceul Teoretic din localitatea Olteni (Teleorman) a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost lovit cu un cutit de catre un coleg de clasa, in timpul unei pauze, anchetatorii afirmand ca atacatorul, in varsta de 17 ani, este cunoscut cu afectiuni psihice.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Teleorman, conflictul a avut loc miercuri, la Liceul Teoretic din Olteni, in prezenta mai multor elevi care au intervenit pentru a aplana scandalul izbucnit intre doi tineri de 17 si 18 ani.

Anchetatorii spun ca elevul de 17 ani si-a atacat colegul cu un cutit, dupa care a fugit.

"In urma cercetarilor s-a stabilit ca intre un tanar de 17 ani, din comuna Frasinet, si un altul de 18 ani, din comuna Olteni, a avut loc o altercatie, pe fondul unor neintelegeri mai vechi. La un moment dat, tanarul de 17 ani, care avea asupra lui un obiect ascutit, l-a intepat pe celalalt in spate, in dreptul toracelui, dupa care a fugit de la locul faptei.

A fost prins la cativa kilometri distanta, in satul Clanita, fiind dus la Parchet pentru cercetari si luarea masurilor legale", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Pe numele tanarului, care este cunoscut cu probleme psihice si care a ramas repetent, a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de tentativa de omor calificat.

Elevul agresat a fost internat la Spitalul Judetean din Alexandria, fiind diagnosticat cu "plaga hemitorace stang posterior".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#elev injunghiat Teleorman, #elev injunghiat liceu, #elev injunghiat coleg scoala , #conflict