Dupa trei luni, se scoate in sfarsit la concurs postul lui Horia Georgescu la ANI

Marti, 30 Iunie 2015, ora 14:49
2828 citiri
Dupa trei luni, se scoate in sfarsit la concurs postul lui Horia Georgescu la ANI
Foto: site ANI

Consiliul National de Integritate (CNI) a anuntat, marti, declansarea procedurii de selectie a presedintelui Agentiei Nationale de Integritate (ANI), urmand ca dosarele de candidatura sa se depuna pana la data de 22 iulie.

Functia a ramasa vacanta timp de peste trei luni, in urma demisiei lui Horia Georgescu, arestat preventiv in dosarul ANRP.

Cu Horia Georgescu arestat preventiv, ce se intampla cu ANI?

Se cauta sef la ANI dupa arestarea lui Horia Georgescu - "portretul robot" si pasii de urmat

"In conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1 din Legea nr. 144/ 2007, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, CNI anunta declansarea procedurii de selectie a presedintelui Agentiei Nationale de Integritate", se arata intr-un comunicat al CNI.

Concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI consta intr-o proba scrisa si in sustinerea interviului.

CNI precizeaza ca proba scrisa se va sustine in 24 august, ora 12:00, iar interviul in 11 septembrie, ora 11:00, ambele la sediul Agentiei Nationale de Integritate.

"Dosarele de candidatura se depun pana la data de 22 iulie 2015, de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 16:30, la sediul Agentiei Nationale de Integritate, situat in Bulevardul Lascar Catargiu nr. 15, sector 1, Bucuresti.

Acestea vor contine documentele prevazute la art. 12 din Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte si/sau vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate, aprobat prin Hotararea C.N.I. nr. 2/2007.

Planurile de management pe baza carora se vor sustine interviurile se depun la sediul Agentiei, in aceleasi conditii ca dosarele de candidatura, incepand cu data de 24 iulie 2015, pana pe data de 14 august 2015, intre orele 8:30 - 16:30", se spune in comunicat.

Horia Georgescu vrea sa iasa din arest pentru a participa la nasterea gemenilor sai

Basescu nu se dezice de Horia Georgescu: Nu a luat mita

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concurs presedinte ANI, #Horia Georgescu demisie , #ANI