Doua zboruri cu muncitori sezonieri sunt programate sambata din Sibiu spre Germania

Sambata, 11 Aprilie 2020, ora 08:392409 citiri
Doua zboruri cu muncitori sezonieri sunt programate sambata din Sibiu spre Germania
Foto: Arhiva Pixabay

Doua zboruri cu muncitori sezonieri pentru Germania sunt programate, sambata, din Sibiu, spre Germania, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Prefecturii judetului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Sibiu, Andreea Stefan, in mod exceptional, Autoritatea Aeronautica Civila Romana a aprobat alte doua zboruri de pe Aeroportul International Sibiu, in cursul zilei de sambata.

"Primul zbor este programat la ora 10.20, iar al doilea este programat la ora 18.00", a spus Stefan.

Doua curse charter au plecat joi si alte doua vineri, de pe Aeroportul din Sibiu, spre Dusseldorf, Baden Baden si Karlsruhe.

Babilonie cu zborurile charter care trebuiau sa duca romani in Germania. Intai au fost anulate, apoi autoritatile s-au sucit

Pe zborul charter cu destinatia Karlsruhe, care a decolat de pe Aeroportul Sibiu vineri s-au prezentat la imbarcare 9 persoane cu domiciliul in comuna Patrauti jud. Suceava, localitate aflata in carantina.

Acestia au fost identificati la punctul de trecere al frontierei si nu li s-a permis sa calatoreasca, fiind dusi acasa sub coordonarea Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
FrumoasaTara
rank 5
Dar vreun pic de activitate a celor platiti la greu sa asigure ....