Dosar penal pentru frauda electorala la Galati, dupa ce la o sectie s-au gasit neconcordante intre numarul votantilor si cel al buletinelor de vot

Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 17:49 3666 citiri
Foto: Hepta

Politistii din Galati au intocmit dosar penal pentru frauda electorala in urma unei sesizari venite din partea Biroului Electoral de Circumscriptie, sesizare care se refera la faptul ca, in urma intocmirii proceselor-verbale, s-a constatat ca nu corespunde numarul buletinelor de vot cu numarul persoanelor care au votat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Galati, comisar sef Gabriela Costin, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati a sesizat politistii de la sectia 3 Politie privind existenta unei neconcordante intre buletinele de vot si numarul persoanelor care si-au exercitat dreptul constitutional.

"Sesizarea vizeaza neconcordante intre numarul buletinelor de vot si numarul persoanelor care au votat efectiv la o sectie de votare. In urma sesizarii s-a intocmit dosar penal pentru frauda electorala", a declarat Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un numar mai scazut de buletine pentru Primaria Galati si Consiliul Local Municipal decat numarul de votanti. De asemenea, aceleasi surse spun ca s-ar fi descoperit mai multe buletine stampilate decat numarul de galateni care si-au exercitat dreptul la vot in cazul presedintelui CJ si listei de consilieri judeteni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com