Accident cumplit in Valcea. Doi barbati au murit dupa ce masina lor s-a izbit de un copac. Martorul tragediei, care ar fi un amic, a fugit de la fata locului

Joi, 18 Martie 2021, ora 18:03
5340 citiri
Accident cumplit in Valcea. Doi barbati au murit dupa ce masina lor s-a izbit de un copac. Martorul tragediei, care ar fi un amic, a fugit de la fata locului
Masina s-a izbit de un copac FOTO ISU Valcea

Un accident cumplit s-a produs pe un drum din Valcea in noaptea de 13 spre 14 martie. Doi oameni au murit iar singurul martor al accidentului ar fi fugit fara sa-i pese de ei. Politia l-a retinut si urmeaza sa stabileasca de ce a facut acest gest.

Accidentul s-a petrecut in satul Botorani din comuna Maciuca. Exista indicii ca tragedia a avut loc la o ora dupa miezul noptii. Cu toate acestea, abia dimineata, in jurul orei 7:00, dupa sase ore de la eveniment, un localnic a alertat autoritatile prin numarul unic de urgenta 112, scrie Adevarul.ro.

Potrivit unor surse, persoana care a anuntat Politia despre accident mergea la biserica, la slujba de duminica, cand a vazut in paduricea de pe marginea drumului care leaga satele Botorani si Oveselu o masina rasturnata.

Cand au ajuns la fata locului, politistii au descoperit in apropierea autoturismului transformat intr-un morman de fiare cadavrul unei persoane care fusese proiectata prin parbriz, in urma impactului violent cu un copac din apropiere. In masina, incarcerata, mai era o persoana. Nici una dintre cele doua victime nu mai traia cand au ajuns salvatorii si politistii la fata locului.

Ar fi baut impreuna, iar el i-a lasat sa moara

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca in noaptea respectiva a mai existat o persoana care a asistat la accident.

Accident teribil la Iasi. Momentul in care un tramvai a ramas fara frane si a intrat in toate masinile din cale - VIDEO

Acum ramane de stabilit daca aceasta se afla in aceeasi masina cu victimele, in alta masina sau trecea intamplator prin zona, dar si daca cele doua victime ar fi supravietuit in cazul in care li s-ar fi acordat primul ajutor ori ar fi fost instiintate imediat autoritatile.

Anchetatorii vor trebui sa mai afle si ce anume l-a determinat pe martor sa paraseasca locul tragediei.

FOTO O femeie de 54 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident intre un autotren si o autoutilitara

Potrivit unor surse, acesta era amic cu cei doi barbati care au murit in accident - unul de 25 si altul de 40 de ani si cu care ar fi mers la baut Martorul circula in masina din spatele celei implicate in eveniment. Nu este exclusa nici ipoteza potrivit careia cele doua autoturisme se intreceau cand soferul celei dintai a pierdut controlul masinii.

Un caz similar petrecut la 10 kilometri distanta, in urma cu un an

Anul trecut, la zece kilometri departare de accidentul din Maciuca, un tanar de 18 ani a fost lasat sa moara tot de catre amici, pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs pe drumul ce leaga localitatile Maciuca si Stanesti. Soferul conducea cu viteza, a pierdut controlul masinii, care s-a izbit violent de un cap de pod.

In autoturism erau cinci tineri, dintre care doar unul a suferit leziuni grave si si-a pierdut cunostinta, motiv pentru care amicii l-au abandonat in masina, fara sa ceara ajutorul autoritatilor, crezandu-l mort.

Ulterior, au incercat sa-i pacaleasca pe anchetatori: cu ajutorul unei alte persoane, l-au mutat pe baiatul care era pasager, pe locul soferului, ca sa para ca el a fost cel care a provocat accidentul.

In final, s-a aflat adevarul, iar cei implicati au fost retinuti. Lipsit de primul-ajutor si de interventie medicala rapida, tanarul a murit cateva ore mai tarziu, la spital.

Evenimentul, ca si in cazul Maciuca, a fost anuntat cateva ore mai tarziu. Victima, desi gasita in viata, nu a supravietuit operatiei. Instanta de judecata din Balcesti l-a arestat preventiv pe sofer.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
O mașină de curse a intrat în plin într-un grup de spectatori. Șapte persoane au fost ucise și mai multe sunt rănite grav VIDEO
O mașină de curse a intrat în plin într-un grup de spectatori. Șapte persoane au fost ucise și mai multe sunt rănite grav VIDEO
O maşină de curse a ieşit de pe traseu în timpul unei competiţii desfăşurate duminică în Sri Lanka şi a intrat într-o mulţime de spectatori şi de oficiali ai cursei, cauzând moartea a...
#accident, #Valcea, #lasati sa moara, #cercetat , #accident