Discuta LIVE cu Sulfina Barbu despre ce sanctiuni o asteapta pe Teo

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 12:31
2250 citiri
Discuta LIVE cu Sulfina Barbu despre ce sanctiuni o asteapta pe Teo

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog miercuri, incepand cu ora 16.30, cu liderul organizatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu, pe tema votului dat de deputata Teo Trandafir in favoarea motiunii de cenzura.

Invitata Ziare.com participa la aceasta ora la lucrarile Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic, motiv pentru care ora de incepere a emisiunii ar putea suferi amanari.

Teo Trandafir, realizatoare de emisiuni televizate, a ajuns in Parlament in urma alegerilor din Colegiul 19 al Capitalei, dupa ce a invins-o pe contracandidata de la Partidul Conservator, Liliana Minca.

Teo Trandafir voteaza motiunea, dar vrea ca Boc sa ramana in functie

Desi Teo Trandafir a fost sprijinita, in cursa electorala, de Partidul Democrat-Liberal, cota sa de popularitate a contribuit enorm la rezultatul alegerilor. Daca Teo nu are mare lucru sa datoreze PD-L, ce motiv ar fi avut sa voteze motiunea?

Teo Trandafir: Nu stiu daca in scurt timp voi mai fi politician

Ar avea motive Teo sa se teama de excluderea din partid, daca in acest moment partidul beneficiaza de pe urma capitalului sau de imagine, daca nu de votul sau in Parlament?

Crin Antonescu: Gestul lui Teo este o frumoasa manifestare a personalitatii

Pentru a afla mai multe despre acest subiect, intrati AICI, incepand cu ora 16.30, in dialog cu Sulfina Barbu.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sulfina Barbu, #TV Ziare, #Sulfina Barbu Teo, #Teo Trandafir, #Teo vot motiune , #eveniment