Copilă ademenită cu promisiunea unei vieți mai bune, ajunsă sclavă sexuală. Doi bărbați au fost reținuți de DIICOT

Vineri, 20 August 2021, ora 09:445027 citiri
Copilă ademenită cu promisiunea unei vieți mai bune, ajunsă sclavă sexuală. Doi bărbați au fost reținuți de DIICOT
Doi suspecți au fost reținuți de DIICOT FOTO DIICOT (arhivă)

Doi bărbați din Ilfov au fost reținuți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală într-un de trafic de minori. Un al treilea bărbat este cercetat sub control judiciar.

„În cauză s-a reținut faptul că, la începutul anului 2021, în cursul lunii februarie, unul dintre suspecți, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei persoane vătămate minore, a recrutat-o, în scopul exploatării sexuale, prin inducere în eroare (promisiuni privind o viață mai bună alături de acesta, posibilitatea de a locui la domiciliul său în cadrul unei familii), a adăpostit-o la domiciliul său, iar ulterior, prin constrângere (agresiuni fizice și verbale), în baza înțelegerii cu ceilalți doi suspecți, au transportat-o la reședința acestora din urmă, unde au determinat-o să practice prostituția”, arată DIICOT.

Potrivit procurorilor, pentru racolarea clienților, suspecții au publicat pe diferite site-uri anunțuri, sumele de bani obținute fiind însușite în totalitate de către aceștia.

Cei doi inculpați reținuți vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News