DHL Express Romania a livrat echipamente medicale esentiale in combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale din Romania

Comunicat de presa
Marti, 05 Mai 2020, ora 17:00
12130 citiri
DHL Express Romania a livrat echipamente medicale esentiale in combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale din Romania

DHL Express Romania a raspuns imediat apelului primit de la INACO - Initiativa pentru Competitivitate, care cauta un partener logistic in Campania "INACO va multumeste", adresata personalului medical din linia intai, aflat in lupta cu pandemia de coronavirus.

Recunostinta fata de medici vine sub forma unei donatii de produse de igiena si protectie, de care ei au nevoie pentru a lucra in conditii de siguranta. Donatia, in valoare de 35.000 de euro, a fost facuta de catre compania CASTROL Romania si consta din echipamente de protectie, masti, dezinfectanti si biocide pentru 22 de spitale din Romania.

DHL a livrat rapid si in siguranta, punand la dispozitie si ambalaje corespunzatoare, toate cele 118 colete catre 20 de spitale din tara, lista acestora regasindu-se mai jos. Valoarea transportului este de aproape 10.000 de euro.

"DHL livreaza in peste 220 de tari si teritorii, si inca de la debutul pandemiei COVID - 19 serviciul nostru a continuat sa ramana operational, chiar si in zonele grav afectate, pentru ca tocmai acestea aveau nevoie de sprijin de la celelalte state.

Am prioritizat livrarile de echipamente pentru spitale si toti angajatii nostri au facut eforturi suplimentare, intelegand mai mult ca oricind importanta oferirii unui serviciu sigur si rapid.

Ne bucuram ca am putut ajuta si de aceasta data si ii felicitam pe partenerii nostri de la INACO pentu aceasta frumoasa initiativa!" a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express Romania.

"Fiecare costum de protectie inseamna, poate, o viata salvata, a doctorului sau a pacientului.

Iar lupta aceasta pe care medicii nostri o duc deja de mai bine de doua luni, despre asta este - despre viata.

De cand a inceput pandemia, activitatea INACO s-a mutat rapid catre dotarea corespunzatoare a spitalelor si ajutorul pe care noi il putem oferi personalului medical.

Ne-am datseamaca acolo este cea mai mare nevoie de noi si, impreuna cu o comunitate uimitoare de voluntari, parteneri si donatori am reusit sa facem o diferenta in bine", a spusAndreea Paul, fondatoareaINACO.

"Va multumim pentru gestul de solidaritate si generozitate, al dumneavoastra si al sponsorului, care a inteles ca ajutandu-ne pe noi, se ajuta pe sine!",

"Multumim, multumim oameni dragi si frumosi! Aveti toata recunostinta noastra!",

"Multumim mult, cuvintele noastre sunt mici fata de gesturile mari si intelegerea voastra fata de noi",

"Multumim din suflet pentru mana intinsa, un ajutor important pentru noi care suntem foarte expusi! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca, o echipa de campioni!"

- sunt doar cateva dintre mesajele medicilor care au primit echipamentele, pentru Castrol, INACO si DHL.

Pentru DHL implicarea in sprijinul comunitatii si in campanii umanitare este un lucru obisnuit, fiind ghidati la nivel global si local de indemnul 'Connecting People. Improving Lives' - acesta fiind si Misiunea grupului DP DHL atunci cand vorbim de sustenabilitate.

Lista spitalelor beneficiare:

● SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ARAD

● SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA ELENA BELDIMAN BARLAD

● SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI BOTOSANI

● SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BRASOV

● SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BRASOV

● SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA CARANSEBES

● SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CALARASI

● SPITALUL MUNICIPAL CAMPINA

● SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANTA

● SPITALUL CLINIC JUDETEAN CONSTANTA - Palazu Mare

● SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA

● SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DEVA

● SPITALUL MUNICIPAL "ANGHEL SALIGNY" FETESTI

● SPITALUL MUNICIPAL CAREI

● SPITAL ORASENESC NEGRESTI OAS

● SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SATU MARE

● SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL

● SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT

● PITALUL MUNICIPAL CARITAS ROSIORI DE VEDE

● SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA ZALAU

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#DHL livrare echipamente spitale , #vesti bune