Demolarea chioscurilor de la metrou, in Sectorul 6, va incepe vineri. Primarul Ciucu: "Sa nu uitam de Colectiv"

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 14:03 3077 citiri
Demolarea chiscurilor ilegale din Sectorul 2 s-a facut cu scandal FOTO captura Facebook

Primarul Ciprian Ciucu, a anuntat ca in Sectorul 6, eliberarea spatiilor comerciale de la metrou va incepe de vineri sau, cel tarziu, saptamana viitoare.

"Simbolul praduirii si ilegalitatilor anilor '90, reprezentat de "sindicatul" de la metrou, trebuie sa ajunga la sfarsit", a transmis primarul pe pagina sa de Facebook.

"Da, mizeria tranzitiei, simbolul praduirii si ilegalitatilor anilor '90, statul in stat, reprezentat de "sindicatul" de la metrou trebuie sa ajunga la sfarsit. Primaria Sectorului 6, este alaturi de ministrul Transporturilor si de ministrul de Interne in procesul de punere in legalitate a spatiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6", a transmis, miercuri, Ciprian Ciucu.

Acesta a explicat ca procesul va incepe saptamana viitoare cel mai tarziu.

"Am primit ieri o adresa a Metrorex in acest sens si lucram la punerea in legalitate (sunt cateva formalitati) sa demareze vineri sau, cel mai tarziu, saptamana viitoare. Politia Locala si ADP Sector 6 vor elibera spatiile Metrorex de acele chioscuri parazit, care genereaza imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport in acest sens) si... sa nu uitam de Colectiv", a mai transmis Ciucu.

In sectorul 2, demolarea spatiilor de la metrou a inceput miercuri, 7 aprilie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News