Cati bani are in conturi noul primar al Timisoarei. Dominic Fritz este actionar la Netflix, Samsung si Siemens

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 18:3376959 citiri
Cati bani are in conturi noul primar al Timisoarei. Dominic Fritz este actionar la Netflix, Samsung si Siemens
Dominic Fritz a investit o parte din banii castigati in actiuni pe bursa FOTO dominicprimar.ro

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a castigat in 2019, din postura de angajat la cabinetul fostului presedinte al Germaniei, 41.000 de euro. Asta arata declaratia de avere a lui Fritz, depusa din postura de candidat. Potrivit documentului, primarul german al Timisoarei este si un jucator la bursa, avand cumparate actiuni la mai multe companii, printre care Netflix, Samsung si Siemens.

Declaratia de avere depusa de Dominic Fritz la Biroul Electoral Municipal Timisoara odata cu depunerea candidaturii arata ca acesta detine in Timisoara un apartament de 65 de metri patrati. Primarul ales al Timisoarei nu are masina si nici bijuterii sau obiecte cu valoare care sa depaseasca 3.000 de euro.

Documentul depus de Fritz la Biroul Electoral Municipal mai arata ca acesta are 15.600 de euro intr-un cont curent si un depozit bancar de 2.000 de euro. Dominic Fritz are si un cont in RON in care are 1.500 de lei.

Declaratia de avere a noului primar al Timisoarei arata ca acesta a investit o parte din banii castigati in actiuni la bursa. Astfel, Dominic Fritz detine actiuni in valoare de peste 38.000 de euro la mai multe companii printre care: Netflix, Siemens, Samsung, Telekom, Booking sau Visa.

La capitolul venituri, declaratia de avere a lui Fritz arata ca aceasta a avut, in 2019, din postura de angajat al cabinetului fostului presedinte al Germaniei un venit de 41.000 de euro. De asemenea, din inchirierea apartamentului pe care il detine in Timisoara, Fritz a castigat aproape 8.800 de lei.