De ce se circula prost in Bucuresti? Semafoarele sunt de vina!

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 22:19
4764 citiri
De ce se circula prost in Bucuresti? Semafoarele sunt de vina!
Traficul infernal din Bucuresti este cauzat de proasta managerizare a semafoarelor

Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca in Bucuresti, la un trafic "normal", masina sa cu un motor de numai 1.6 litri consuma 12 sau 13 litri pentru 100 de km.

Principala cauza a consumului urias pe care il scot masinile noastre este sincronizarea defectuoasa a semafoarelor din Bucuresti. Cu ce drept ne obliga Comisia de Circulatie sa platim dublu la carburanti si sa stam asa de mult blocati in trafic? SPUNE-TI PAREREA AICI!

Traficul din Bucuresti este cel putin jenibil - adica JENANT si PENIBIL la un loc. Ne apuca rasul cand plecam fericiti de la un semafor si peste 100 de metri trebuie sa franam, chiar daca suntem pe drum principal, fara trafic din strazile secundare, dar se pune rosu. Dar ar trebui sa ne apuce plansul, nu alta.

Masinile consuma cel putin dublu decat normal, din cauza semafoarelor prost sincronizate sau deloc sincronizate, ceea ce rezulta in noxe mult mai mari, poluare si un aer murdar si plin ne vapori nocivi.

Un angajat al Primariei din Bruxelles, Belgia, venit la Bucuresti, insarcinat cu problemele de trafic din tara francofona, a spus ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui. Nu este normal ca pe o strada mare, principala, cum este Bulevardul Unirii de exemplu, sa te opresti la toate semafoarele. "Cu siguranta este una dintre cele mai prost managerizate circulatii din Europa" a spus acesta.

Iar pentru a confirma acest lucru, mai multi cititori au raspuns la intrebarea: ce parere aveti despre sincronizarea semafoarelor din Capitala? Cele mai multe raspunsuri necesitau "bip"-uri nenumarate la adresa Primariei si a Comisiei Tehnice de Circulatie, autoritatea care se ocupa cu fluidizarea circulatiei si sincronizarea semafoarelor.

Eu stau in Militari. Pe Bvd. Iuliu Maniu sunt cel putin 10 semafoare. Cand plec de la primul semafor venind din directia autostrazii, nu am nicio sansa sa merg fluid, macar pana la Cotroceni sau Lujerului. Prind fara exceptie absolut toate semafoarele pe rosu. Plec de la un semafor si urmatorul se vede in zare fiind verde, dar cand ma apropii se face rosu! Parca ar sta cineva ascuns undeva si rade de mine, punand culoarea rosie...

Citeste continuarea despre Rusine pentru Comisia de Circulatie Bucuresti - cea mai proasta sincronizare a semafoarelor din Europa! pe 4Tuning.ro

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#circulatie Bucuresti, #semafoare sincronizate, #comisia tehnica de circulatie, #trafic Bucuresti , #circulatie