Cum a fost posibil ca mascatii sa caute un membru al clanului Duduianu la adresa unui coleg de-al lor. Parchetul Capitalei transmite ca politistii nu au gresit descinderea

Vineri, 14 August 2020, ora 08:12
13274 citiri
Cum a fost posibil ca mascatii sa caute un membru al clanului Duduianu la adresa unui coleg de-al lor. Parchetul Capitalei transmite ca politistii nu au gresit descinderea
Foto: Facebook/Politia Romana

Apar noi informatii in ancheta privind moartea liderului clanului Duduianu. Marti dimineata, mascatii au descins la locuinta unui coleg de-al lor de la Trupele Speciale, cautandu-l pe unul dintre interlopi. Desi s-a crezut ca este vorba despre o gafa a Politiei, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a transmis ca, de fapt, cel cautat avea trecuta in buletin adresa politistului.

Interlopul Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis in dimineata zilei de 4 august 2020, in urma unui conflict pornit de la o partida de barbut, pe o strada din cartierul Giulesti.

Suspectul principal, Emanuel Richard Gheorghe, a fost retinut si ulterior arestat. Insa doi frati ai interlopului ucis si un var al acestuia sunt si ei cercetati in stare de arest preventiv pentru tentativa de omor asupra agresorului lui Emi Pian.

Cum au cautat mascatii un interlop la adresa unui politist de la trupele speciale

Parchetul Capitalei a elucidat misterul care a planat asupra perchezitiilor facute marti dimineata, in urma carora au fost saltati fratii si varul interlopului Emi Pian.

"La data de 11.08.2020 s-a solicitat Tribunalului Bucuresti autorizarea efectuarii unui numar de 5 perchezitii domiciliare, inclusiv la adresele de domiciliu ale celor 3 suspecti.

Cele 5 mandate de perchezitie domiciliara emise de judecatorul de drepturi si libertati au fost puse in executare in mod simultan la data de 12.08.2020, incepand cu ora 06:00.

Cu aceasta ocazie, la adresa de domiciliu a unuia dintre suspecti, astfel cum aceasta figureaza atat in evidentele DEPABD, cat si in cartea de identitate a suspectului si care rezulta de altfel si din actele de urmarire penala efectuate anterior, s-a procedat la fortarea usii de acces, in conditiile in care nicio persoana nu a raspuns apelurilor politiei, constatandu-se ca in acel imobil nu era prezenta nicio persoana.

In urma relatiilor obtinute la fata locului, suspectul cautat a fost localizat in aceeasi zona.

Dupa finalizarea perchezitiilor domiciliare, cei trei suspecti au fost condusi la sediul Serviciului Omoruri, in vederea audierii. In continuarea activitatilor de urmarire penala, s-au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de cele trei persoane si retinerea acestora pentru 24 de ore. Ulterior a fost formulata propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, propunere admisa de judecatorul de drepturi si libertati.

La desfasurarea activitatilor de urmarire penala efectuate in cauza, procurorii criminalisti si ofiterii de politie judiciara au beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul DGPMB - Serviciul Criminalistic, respectiv al Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Ancheta in cazul crimei

Procurorii mai arata ca in dosarul crimei asupra lui Florin Mototolea, "procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii din cadrul DGPMB Serviciul Omoruri au procedat la efectuarea cercetarii la fata locului, precum si la audierea unui numar semnificativ de persoane, in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs agresiunea.

Cadavrul a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" Bucuresti, in vederea efectuarii autopsiei acestuia.

Totodata, au fost ridicate imagini video inregistrate de mai multe camere de supraveghere instalate in zona.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 07.08.2020 Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul G.E.R. si a solicitat Tribunalului Bucuresti luarea masurii arestarii preventive fata de acesta, pentru o perioada de 30 de zile, propunerea fiind admisa de catre judecatorul de drepturi si libertati.

De asemenea, in urma actelor de urmarire penala efectuate in cauza, din care a rezultat si savarsirea unei infractiuni distincte de tentativa de omor fata de numitul G.E.R., la data de 10.08.2020 s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de 3 suspecti", transmite Parchetul Capitalei.

Fratii si varul interlopului Emi Pian au fost arestati preventiv. Sunt cercetati pentru tentativa de omor asupra lui Richard Gheorghe, suspectul principal in uciderea sefului clanului Duduianu

STENOGRAME Au inceput jocurile de culise pentru sefia clanului Duduianu. Cum functioneaza fabrica de facut bani negri a interlopilor: "Vin acolo si te tai"

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#descinderi gresite, #emi pian a murit, #emi pian, #fratii lui emi pian, #florin mototolea, #descidneri politie , #politie
Comentarii