Cum a ajuns un mort administrator la doua firme

Luni, 31 Mai 2010, ora 12:57
5063 citiri
Cum a ajuns un mort administrator la doua firme

Dupa ce au umplut-o de refuzuri la plata, George Laurentiu Lupu si Laurentiu Purcea au vandut "Forest Construct" SRL Bucuresti, infiintata in 2003, unor asa-zisi investitori americani.

Lucrul interesant este ca in actul de cesionare se mentioneaza decesul administratorului Vasile Muscalu, care a fost pastrat ca administrator la alte doua firme detinute separat de Lupu si Purcea, anume "Blitz Construct" Voluntari si "Forest Inn Construct". Este absurd, dar firma administrata de un mort a adunat 14 incidente majore, suma refuzata la plata totalizand 84.734,22 RON, arata informatiile Antitepari.

Este, intr-o forma originala, culmea business-ului romanesc: Lupu si Purcea l-au declarat decedat pe Muscalu cand au vandut firma Forest Construct, dar il pastreaza ca administrator la firmele Blitz Construct si Forest Inn Construct. Firma preluata de americanii de la Allianz SRL Llc are refuzuri la plata in valoare de 3,55 de milioane de lei.

Pe 19 martie 2010, americanii, reprezentanti de romanca Claudia Nicolae, si-au mai adaugat in portofoliu doua firme romanesti, anume "Mega Construct Ltd" SRL si "inchirieri Vanzari Utilaje Ltd", ambele cu sediul in Voluntari. Numele care apar in jurul afacerii "Forest Construct" sunt Garbis Vincentiu Kehaiyan, George Laurentiu Lupu, Laurentiu Purcea, Mihai Stefan Mirica, Vasile Muscalu, Claudia Nicolae, "Allianz Srl Llc" si, n-o sa va vina sa credeti, strada Emil Garleanu din Voluntari-Ilfov.

Garbis le-a oferit lui Purcea si Lupu preluarea primei firme in 2008, personajul prezentandu-se la ora actuala drept presedinte al APAF (Asociatia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale), care are in portofoliu firmele "Garbis Dent" si "Blitz Dent". La putin dupa un an de la preluare, firma cu bucluc a fost raportata cu primele incidente de plata la CIP-Centrala Incidentelor de Plati.

In mai anul trecut a refuzat la plata 4 Bilete la ordin "din lipsa de disponibil", iar pana la finalul anului a adunat 23 incidente de plata, 17 majore si 6 minore. Pe 5 ianuarie 2010, cei doi se debaraseaza de partile sociale detinute, pe care le cedeaza catre Adriana Maria Meche si Allianz Srl Llc, firma cu sediul declarat in statul american Delaware si infiintata in iunie 2008.

Cei pacaliti de pe meleagurile noastre isi aduc aminte ca tot in Delaware in 2008 au fost infiintate firmele "Sylmedia Limited" si "Way Consulting Corporation" care au preluat cateva zeci de societati cu probleme financiare din Romania. Asa devine administrator Claudia Nicolae, dar seria incidentelor raportate la CIP continua, asa ca pe 25 mai 2020, SC Forest Construct SRL, intre timp cu sediul mutat in Voluntari, figura cu 41 refuzuri la plata, 30 incidente majore si restul minore, suma totala refuzata la plata cifrandu-se la 3,55 de milioane de lei.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#administrator firme mort, #George Lupu si Laurentiu Purcea , #stiri juridice