Cu cocaina in peruca! Asa a fost prins un columbian la Barcelona (Foto)

Marti, 16 Iulie 2019, ora 14:544173 citiri
Cu cocaina in peruca! Asa a fost prins un columbian la Barcelona (Foto)
Foto: Twitter/ Policia Nacional

Un barbat din Columbia a fost arestat pe aeroportul din Barcelona dupa ce a fost prins incercand sa introduca ilegal droguri in Spania. Individul ascunsese drogurile sub peruca.

Ofiterii au remarcat ca pasagerul, care a sosit din Bogota in Barcelona, parea extrem de nervos. Totusi, ceea ce le atragea cel mai mult atentia era dimensiunea si, in special, inaltimea perucii sale.

Cand l-au rugat sa-si indeparteze peruca, politistii au gasit un pachet care continea 503 g de cocaina lipit de cap. Barbatul a fost arestat, relateaza The Guardian.

Spania reprezinta unul dintre principalele puncte de intrare a cocainei columbiene in Europa, iar deseori capturile de droguri sunt impresionante in ce priveste cantitatea.

Cu toate astea, uneori mai sunt prinsi si pasageri care incearca sa introduca in tara cantitati relativ mici de droguri, prin aeroport.

Nu este prima oara cand traficantii de droguri se folosesc de peruci pentru a-si transporta marfa. In urma cu patru ani, o femeie a fost arestata pe aeroportul din Madrid pentru ca avea 900g de cocaina cusute in peruca.

Iata si o fotografie cu barbatul prins:

A.D.

Citeste si:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News