CSM la mana avocatului "P***ma-sii/Cacat"

Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 07:31
Autor: Ioana Ene Dogioiu
CSM la mana avocatului "P***ma-sii/Cacat"

CSM comite un autentic atentat la imaginea externa a Romaniei si a magistratilor romani in ansamblu, unul care ar putea avea iz de abuz in serviciu sau la limita lui si in mod cert este noua consecinta a stilului dictatorial instaurat de Lia Savonea.

Pe 20 ianuarie, la Curtea de Justitie a Uniunii Europene vor fi puse in discutie primele trei dosare care au fost trimise din Romania privind modificarile legislative facute de coalitia PSD-ALDE in cazul Legilor Justitiei. Este vorba, mai precis, despre controversata Sectie speciala pentru investigarea magistratilor (SS), despre care CJUE este chemata sa raspunda daca este conforma Tratatului UE.

Deja faptul ca aceasta dezbatere are loc este un semn informal ca CJUE ia cauza foarte in serios si sansele unui raspuns defavorabil SS sunt foarte mari.

Vor vorbi in fata Curtii agentul Romaniei la CJUE, cu o pozitie care conform ministrului Justitiei a fost fundamental modificata fata de epoca Dancila, deci probabil una antiSS, procurorul general adjunct Horatiu Radu, reprezentantii asociatiilor de magistrati AFJR si AMASP si reprezentantul CSM. Ministerul Justitiei va fi reprezentat de secretarul de stat Cristian Bacanu, de profesie avocat.

Cu numai o saptamana inainte de dezbatere s-a aflat si cine va reprezenta CSM: avocatul Radu Chirita, adica un personaj cu prestatii publice cu totul si cu totul iesite din comun, impanate cu obscenitati in directia institutiilor europene.

Nu am nicio problema cu faptul ca dl Chirita este un adversar al DNA, al dnei Kovesi, al anticoruptiei. Pana la urma, acestea sunt opinii la care are dreptul. Asa cum tine de meseria domniei sale sa apere infractori, ca orice avocat. Ceea ce mi se pare inacceptabil este felul in care dl Chirita considera cu cale sa se exprime in spatiul public. Citatul de mai jos este de pe blogul domniei sale:

"Ieri, am trait anticoruptia citind MCV-ul. Mi-e rau. Vreau neaparat sa stiu cu cine or vorbit expertii vietii de la Bruxelles. Vreau sa stiu ce grade aveau aia. Vreau sa stiu cum p*** ma-sii poti sa spui ca Kovesi e nevinovata inainte de orice judecata, pentru ca pe vremuri pentru afirmatii de genul gemea MCV-ul de recomandari si CSM-ul de comunicate, cum dracu' sa susti (sic!) implicarea serviciilor secrete in justitie si sa fii european.

Cum dracu', ba? Ati luat-o razna de tot? Inteleg ca sunteti o chestie politica, inteleg ca nu va place pesedeul, inteleg ca va place de Kovesi. Dar nicio limita? Nicio decenta? Cum cacat sa lauzi ANI care nu face nimic de ani de zile? Cum sa iti permiti sa lauzi Curtea de Apel Suceava care refuza sa aplice deciziile CCR pe care le consideri ca fiind proaste? Cuuuuuuuuuuuuuuuuum?"

"P***ma-sii?" "Cacat?" La adresa unor reprezentanti ai unor institutii europene. A alege acest om, cu un asemenea limbaj, pentru a reprezenta organismul reprezentativ la nivel constitutional al magistratilor din Romania este o sfidare la adresa partenerilor europeni, la adresa CJUE si la adresa magistratilor romani indiferent de optiunea lor. Oare dna Girbovan este de acord sa o reprezinte avocatul "P***ma-sii/Cacat"?

Dar cum a ajuns dl Chirita sa reprezinte CSM la CJUE?

Am solicitat CSM, in baza Legii 544 a accesului la informatiile de interes public, urmatoarele informatii:

1. Cine si pe ce criterii a luat decizia ca dl avocat Radu Chirita, cunoscut pentru formulari inclusiv obscene in spatiul public la adresa organismelor europene, sa reprezinte CSM in dezbaterea de la CJUE din data de 20 ianuarie?

2. Care este suma pe care o va incasa dl avocat Chirita pentru aceasta prestatie avocatiala? Si daca este vorba despre un mandat remunerat, a fost folosita o procedura de achizitii publice?

3. Care este mandatul de reprezentare dat de CSM dlui Chirita? Ce este dl avocat imputernicit sa prezinte ca pozitie oficiala a CSM in cadrul dezbaterii de la CJUE? Si cum a fost stabilit acest mandat?

Cu reala disponibilitate, purtatorul de cuvant al CSM mi-a raspuns dupa o ora la una dintre intrebari, urmand ca restul sa fie comunicate cat de repede posibil, dupa ce, spune domnia sa, va avea acces la documente.

Voi publica si restul cand imi va fi comunicat, insa cele deja confirmate mi se par de o imensa gravitate: exista un contract intre dl Chirita si CSM, iar dl avocat nu are un mandat precis de reprezentare din partea CSM.

Adica CSM, forul suprem al magistratilor din aceasta tara, isi lasa pozitia internationala la atitudinea avocatului "p**** ma -sii/cacat"? Cum este posibil ca un organism al statului roman de o asemenea importanta sa-si lase pozitia oficiala internationala intr-o chestiune de maxima gravitate la latitudinea unui avocat, oricare ar fi el, dar in mod special a avocatului "p*** ma-sii/cacat"?

Este adevarat ca dna Savonea a transmis la CJUE o pozitie de sustinere a SS, elaborata de Directia legislatie, documentare, contencios, tot nediscutata cu restul plenului, pe care a semnat-o singura.

Daca CSM nu mi-a putut raspunde inca cum a fost luata decizia, judecatorul Bogdan Mateescu, membru CSM, mi-a spus ca nu a existat nicio consultare oficiala cu privire la angajarea de catre CSM a dlui Chirita, cu atat mai putin a vreunui mandat anume dat acestuia.

"Am aflat saptamana aceasta din presa", spune dl Mateescu, ceea ce inseamna ca nu a existat nici macar o consultare informala pe aceasta tema. Tot din presa a aflat si dl Ban, din sectia de procurori.

Este cu atat mai straniu cu cat, spune dl Mateescu, in CSM exista trei curente de opinie pe tema SIIJ: desfiintare, modificare, mentinere. Pe cine va reprezenta in numele intregului CSM la CJUE dl avocat "p*** ma-sii/cacat"? Probabil pe dna Savonea, pe persoana fizica, asa cum a semnat si documentul catre CJUE.

Si de ce nu este reprezentat CSM de cineva din directia care a intocmit documentul? Sigur ar fi avut exprimari mai elegante, macar.

Daca este sau nu un contract remunerat nu am nicio confirmare oficiala. Conform informatiilor mele, este platit cu cateva mii de euro, bani publici, ceea ce ridica mari semne de intrebare in privinta selectarii, daca a existat o procedura de achizitii publice.

Cine a luat decizia? Pana la raspunsul oficial al CSM, raspunsul l-am primit clar si fara echivoc de la judecatorul Bogdan Mateescu: a decis Lia Savonea, cat inca era presedinte CSM.

A fost inca una dintre situatiile in care dna Savonea a luat CSM pe persoana fizica, insa in general o facea in comunicate publice de infierare a MCV si partenerilor europeni, nu pentru decizii de reprezentare a CSM in plan international.

 Articol citit de 34200 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  ghitav
  16.01.2020, 19:13
  Puncy ochit, punct lovit
  Salut pozitiv dezvaluirile dnei Digiouiu. Concluzia deja stiuta este: jos, cat mai jos, la 20 de metri sub pamant cu psd si ramasitele puturoase ale dictaturii pcr din care a fost "facut" (nu "nascut")de catre clica iliescu-securitate dupa lovitura de stat care a capturat revolta anticomunista de acum 30 de ani..
  LIBERALUL
  16.01.2020, 11:21
  Citind ȘI comentariile,
  Ceea ce,de regulă o fac după citirea articolului și scriind comentariul meu,desprind o reală jenă,mirare a multor forumiștilor,față de insalubra exprimare a multor inși din spațiul public!Ce să mai spun și la unele emisiuni TV la care sunt dudui ce pun cu nonșalanță intrebarea:ce e aia rușine?
  Presupun că asemenea indivizi,chiar n-ar fi indicați să aibă copii,care le-ar da oamenilor școlii,groaznice probleme dar și societății in general,Deh,fondul cultural al unora,e la "fundul" caietului cu norme de comportament in regnul uman.
  Am totuși o bucurie:cei mirați de asemenea ieșiri,au sigur un termen de comparație al altor vremuri,cand asemenea manifestări erau SANCȚIONATE din familie,școală,loc de muncă și mai ales,prin norme juridice ce se refereau la un soi de "huliganism"de neacceptat in societate.Și acum,iși permit și din cei ce ar trebui să le sancționeze după un COD,să le intrebuințeze,probabil dorind să arate celor din jur,GRADUL INALT de ințelegere al diferenței dintre noua democrație(!) și aceea numită socialistă,ori mai corect,de conviețuire socială!
  Cum se poate schimba această pornire?Tot atacand ca proastă educație și instruire se permitea pană acum 30 de ani?Tot incercand modele de la alții,ori citind nițică ori mai multă psihopedagogie a unora uitați...vechi pedagogi?
  Scuze,chiar mii de scuze,privind mirarea mea la vorbirea unor CITIȚI intelectuali,ce dau prin profesie,dovezi de comportament proaspăt de civilizație!
  Eu unul,la altceva sper in manifestare a tinerilor romani...
  padrone
  16.01.2020, 08:24
  Si mie mi-e rau d-na Ene: spun de atata timp ca mentalitatea, cultu-
  ra pe persoana fizica adica, e inapoiata si nimeni nu reactioneaza, trateaza totul informal ca si cum chiar asa ar fi.. pai nu este ?
  Sa afirmi, nu mai conteaza prestigiul personal, ca pesedeul este un partid demn de timpul prezent, ca pesedismul este o orientare la moda in scumpa noastra tara corupta, e ca si cum il plagiezi pe repede nainte pe avocatul Chirita. Paradoxal, nu-i asa ? Dar si real, din pacate.
  Morala: stiti cumva cat anume conteaza atitudinea personala in interviul de angajare in orice institutie privata in cazul generic cand ai destui competitori pentru postul vacant ? Deseori bate profesioalismul daca este vorba despre o functie de conducere, in favoarea viziunii indreptate spre eficienta muncii in echipa, caci la privat nu te plateste patronul, ci singur contribui la plus valoarea din care traieste si patronul, conducerea, nu ca la statu de drept mioritic in care "ieconomia duduie" pe consum iar imprumuturile se rostogolesc ametitor, pe ideea bolnava ca platesc aia care vor beni, noi decat conducem si incasam cinstit.
  Consecinte: apai daca la varfu justitiei se practica asa, ce pretentie mai avem la ce se intampla dedesubt, in teritoriu la scara natioanala ? De unde rezulta firesc ca noi suntem singuri ne decalam de la principiile simple ale democratiei reale ca sa triumfe democratura actuala patronata de statu de drept-uri care este, nu vedeti ?
  PS Apropo de dl Licu, mai stiti ceva concret ? Caci ieri citeam ca este unicul catindat admis la un post onorabil de adjunct tot in schema de la varfuri.. chiar asa ?
  florescujohn
  16.01.2020, 06:46
  Sectia speciala ce face ce nu se facea pina la ea?
  Cu cit creste coruptia se mareste si numarul institutiilor care se ocupa de ea.
  Ca la "revolutie" erau o gramada de teroristi dar nu a fost prins niciunul.
  Tot asa si cu coruptia. Asta e brandul de tara.
  Pribeagul
  16.01.2020, 06:07
  Situatia este de un ridicol absurd
  Asa ceva nici nu poate sa existe!
  Poate sa fie Justitia libera?
  Atita vreme cit in interiorul ei exista oameni care se pun cu arme si bagaje in slujba raului este clar ca Justitia nu poate sa fie libera.
  Regimul Dragnea este astazi criticat si condamnat pina si de sustinatorii si fondatorii acestuia. Este nevoie de o solutie democratica care sa fie aplicata pentru a elimina relele facute de acest regim, printre care si promovarile unor personaje care otravesc societatea in continuare. Cind spun aceasta ma intreb ca daca pesedistii sunt adversarii acestei guvernari si pun bete in roate, cum sunt membri grupului infractional de la CCR? Cu acest grup infractional existent in cadrul CCR mai poate fi Justitia libera?
  padrone
  16.01.2020, 08:56
  Dar exista, activeaza si produce efecte, tot de un ridicol mai
  mult decat absurd, nu-i asa ?
  Schematic si simplificat eu vad situatia asa: in timp ce tratam justitia ca nu e libera, lasam loc deschis economiei, sanatatii, invatamantului, infrastructurii, samd, sa mearga pe directia impusa de statu de drept care este, ca si cum ar fi libere, paradoxal si functional in acelasi timp. Real nimic nu mai este liber, totul este subordonat viziunii statului de drept sa-si conserve drepturile, specialitatile si tot sirul de privielgii de care s-a inconjurat gratie democratiei care este.
  Alocatiile copiilor nu se pot mari ca nu sunt bani, acestia sunt decat pentru speciali, care speciali inghit mai mult decat au nevoie copiii, dar asta e legislatia noastra demo, asa ca merem tot nainte chiar daca plagiem racul.
  Am toata stima pentru autoare ca ne tine inca treji in mijlocul ridicolului justitionar, dar nu e suficient raportat la obiectivismul care insoteste firesc eficienta: ca si cum ne vaitam ca toate merele din cos se strica, indiferent cate mere sanatoase punem in cosnita, fara a le indeparta pe cele stricate.. paradox sinistru activ, real si productiv deja, toate merele se strica nu in acelasi timp, dar se strica. Cum facem ?
  Pribeagul
  16.01.2020, 13:39
  Discutia referitoare la stat si democratie
  este incitanta si fascinanta
  Democratia este un instrument folosit in constructia statului. Ea permite alegerea reprezentantilor poporului, asa numita clasa politica, cu rol hotaritor in constructia statului. Statul odata construit este mai stabil decit clasa politica. Statul de drept, bazat pe domnia legii, si-a construit mecanisme de stabilitate, unul dintre ele fiind separatia si echilibrul puterilor in stat. Chiar daca un grup infractional din clasa politica, gen grupul infractional Dragnea, ajunge sa cucereasca o putere, este greu sa cucereasca toate puterile, daca mecanismul de separare si echilibrare a puterilor este cit de cit functional. Avem in fata cazul Romaniei. Desi PSD si aliatii sai s-a straduit indelung, de cca 8 ani de zile, sa puna mina pe cele trei puteri, – legislativa, executiva, judecatoreasca – iata ca in final s-a prabusit cu nasul in tarina.
  Asta nu inseamna ca inlocuitorii PSD sunt neaparat niste sfinti, care vor respecata statul de drept si vor fi capabili sa faureasca o societate prospera. Daca nu vor respecta aceste deziderate ale poporului va fi vai de ei, un popor constient are la dispozitie reserve multiple.
  eu-ca
  16.01.2020, 02:38
  La fiecare articol semnat IED, hopa mosul cu editorialul. Ne miram
  ca "P******?" "***. Cind presedintele elogiaza placuta suedeza, de indata, se elimineaza din Romania Educata?? O sa fie toti oamenii presedintelui, DIICOT, DNA ...servicii. Hai sa fie si seful CSM propus, numit. Petrov este mic copil. Bravos natiune.
  Salamcusoia
  16.01.2020, 06:39
  Vino tu cu Cartea de Munca la mine, sa iti dau un
  job de jurist-consult.
  Dar cind te vad ageamiu, chem bodyguardul sa te dea afara pe usa.
  In rest, insulte rusesti jegoase....
  DUTTY
  16.01.2020, 08:48
  Cine crezi ca se angajeaza la Sputnik de TIraspol
  Ca si tine Salamcusoia?!?!?!?
  darnic00
  16.01.2020, 08:04
  eu-ca
  Ca nu ai carte de munca am inteles, dar nu ai nici carte de Limba Romana? Nu se spune elimineaza, se spune mai clar si mai simplu. Se ELIMINA. Doar atat. Si nu se scrie maninca ci MANANCA. Stiu, e putin mai grea Limba Romana pentru un vorbitor de limba rusa. Dar, cu putin efort si multa scoala, poti reusi.
  eu-ca
  16.01.2020, 07:04
  Nu am carte de munca, cel mai potrivit este Sica
  si ptr 3000 lei, nu vin. El maninca mult salam cu soia, anticipez ca o sa faci din eu-ca mici combinatii, sunt ptr tine. Gata ca tr sa mai si muncesc fara carte de munca, pe bune, altfel tot la salam ajung.
  Stan
  16.01.2020, 01:29
  E interesant că acest Chirita (varianta masculina a Coanei Chirita)
  ...n-o agreează pe Dna Kovesi, dar nu zice nimic de rău de procurarea pesedista corupta si sub umbralul inteligentei minime numita Adina Florea, de alta procuroare "aliata" numita "Mihaiela" si evident, nimic contra "patroanei" Morticica Savonarola
  Andradda
  16.01.2020, 12:01
  Pai, e foarte bine!
  Daca stam sa judecam drept, e foarte bine ca Savonea a trimis un i*diot ca sa apere sectia "SS" in fata CJUE.
  Mai grav era daca trimitea un magistrat de top, cu lectiile facute!
  Asa, acest specimen se va face de ras, iar cei de la CJUE nu vor avea probleme cu el.
  Eventual sa-l umileasca.
  lia_stoenescu
  16.01.2020, 00:41
  De noaptea mintii!
  Am retinut, din singurul raspuns primit de la CSM, ca: "exista un contract intre dl Chirita si CSM, iar dl avocat NU ARE un mandat precis de reprezentare din partea CSM."

  NU ARE???

  NU ARE!!!
  medgidnicolai
  16.01.2020, 11:10
  mai asta care inca inveti sa numeri pana la 6
  spre deosebire de tine si altii informaticieni din multinationale, eu m-am respectat in zilele de repaos saptamanal si in vacante. am fost putin pe la aspen si paris. nu ca tine si altii ca tine care muriti, de pomana, in fata tastaturii. anonimilor.
  valll
  16.01.2020, 08:43
  La varful justitiei romane! Ce-o fi mai jos?
  Angajarea acestuia a hotarat-o singura, d-na Savonea. Nu s-a discutat in CSM.
  Un ins rudimentar, numit pe cine stie ce criterii, care nu are un mandat clar dat de CSM. Pare incredibil!
  Si asta se intampla la varful justitiei!
  E jale in tara asta. Daca cineva ar putea si ar vrea sa faca ordine, nici nu stii de unde ar trebui sa inceapa...
  anaviva
  16.01.2020, 03:05
  De ziua marelui Eminescu , nimic ?
  .
  MacGigi
  16.01.2020, 12:25
  @naviva. Va recomand un studiu recent despre
  Eminescu si romani:
  https://www.timesnewroman.ro/monden/studiu-celor-mai-multi-romani-le-place-poezia-luceafarul-pentru-ca-contine-ceafa

  Cred ca sunteti satisfacuta acum, nu?
  Salamcusoia
  16.01.2020, 06:33
  Dumitale si daca ti-l flutura pe Eminescu, tot la
  sekuristi te gindesti.
  bum
  16.01.2020, 05:36
  o sa fie de ziua marelui Vanghelie !
  Eminescu e nesimnificativ !
  Vanghelie , manelele , Nicolicea , comisia lui Iordache , antena 3 si Dancila sunt adevaratele valori ale Romaniei !
  Dogaru si Pipidi vor confirma la Gadea in emisiune aceste valori !
  MosGerila
  16.01.2020, 00:34
  Exista in RO un Ministru al Justitiei?
  Daca DA, cum este posibil sa tolereze ca avocatul "p****a/***" sa reprezinte in fata Europei scursorile p*zdiste gen Savonea, Florea, etc.?

  Good job, doamna IED, very good one!

  PS Va sugerez reflexii pe subiectul 10 august 2018 si justitia!
  Android
  16.01.2020, 02:38
  @Ene
  Soro, tot cu justitia ?

  :):):)

  Observ ca postacii sunt prezenti :):):)

  Romania se duce in cap datorita calamitatii naturale numita guvernul Orban si voi, Batman, Batman, Batman...

  Ce a facut guvernul Orban in cele 60 de zile de cand este la butoane mai poate fi reparat in vreo 20-30 de ani...

  P.S. Amicul meu #rezist (ala parfumat) a facut spume la gura din cauza miscarilor lui Orban :):):)

  Slugile "e" slugi !!!
  z123456
  16.01.2020, 10:13
  Bravo androide
  si eu am observat ca postacii sunt prezenti: si tu si printul si euca si dutty si medginicolai, sunteti aproape toti.
  Cat despre grobianul avocat trimis de savonea sa reprezite csm, un singur cuvant: rusine.
  DUTTY
  16.01.2020, 08:49
  Nuuuu sa vina Pora cu Denis Rifai doar ele detin
  "Adevarul Absolut"!!!!!
  bum
  16.01.2020, 02:59
  sa vina imediat comisia lui Iordache si Tudorel !
  asa nu se mai poate !
  Romania are nevoie de ordonanta 13 ca sa nu fie sanctionata de Bruxel !
  agenturile straine si cei patru asasini de la Athene Palace vor sa distruga Romania ! Dogaru , Nicolicea , Daea , Melescanu si Cumpatasu trebuie sa salveze Romania !
  rc
  16.01.2020, 01:48
  din articol ministru justitiei are reprezentant propriu
  si csm au si ei reprezentantul lor, deci predoiu nu are ce face decat ca membru csm. situatia e absurda pentru ca individul nu reprezinta plenul csm care nu a fost consultat. e aberant dar nu surprinzator, din moment ce majoritatea emanatiilor lui savonea au fost aberante. Mi se pare ridicol ca un personaj controversat sa reprezinte romania pe banii nostrii, cel mai probabil contra intereselor romaniei, o ramasita a vremurilor lui dragnea ca si savonea.

  sunt de accord ca situatia constituie un abuz care trebuie analizat de csm si anulat imediat, din moment ce pozitionarile dumisale au demonstrat ca nu are competenta necesara. daca singura lui calitate a fost ca i-a placut lui savonea, sa plece amandoi acasa. fara aprobarea plenului csm individul nu are nici o legitimitate si nu are ce cauta acolo. cum am mai spus, abuzurile si ilegalitatile lui savonea si toader vor trebui anchetate pentru a nu se repeta, dar pe termen scurt individul trebuie dat afara urgent. sectia speciala se va desfinta oricum, dar e o atentionare ce inseamna sa o lasi pe savonea acolo.
  medgidnicolai
  16.01.2020, 10:02
  madam colinel nadine forga
  te agiti degeba si dai dovada de prostie, diletantism sau mai rau, atentat la independenta justitiei din romania. cjue nu are treaba cu structura judiciara din romania, sau stabilirea competentelor administrative si materiale. iar daca va face, sub presiunea celor de la bruxelles asa ceva. adio independenta a justitiei in tara noastra. sunt foarte curios ce solutii ca da aceasta instanta, superindependenta.
  cartophil
  16.01.2020, 09:04
  Eu nu cred nimic din ce spune Dna Dogioiu. Daca
  vreti sa va convingeti ca am dreptate interesati-va la prima mana: secretariat_general@csm1909.ro
  16.01.2020, 08:27
  Hai cu propaganda neamule ...
  Dacă desființați Secția (apropo doamna jurnalistă, cum se numește această Secție-mama ei de manipulare!?), considerați că ați pus mana in totalitate pe justiție? Eu nu cred, nu toți sunt ca Mateescu cu dosar penal la Secție ...✌️😜🙈! Mai mult, dumneavoastră vreți ca la CJUE să vorbească numai reprezentanții Sistemului? Serios? Pe bune? Despre ce vorbim?
  hello
  16.01.2020, 01:20
  Acestea sunt gunoaiele pe care se sprijina mafia psd !
  Greu de crezut, dar exista astfel de "oameni" ... care se cred destepti si patrioti !
  valll
  16.01.2020, 08:13
  Justitia din Romania...
  Din pacate, exista multa vulgaritate in Romania. Si printre medici, si printre politicieni sau ziaristi.
  Nu stiu ce ar spune un adevarat psiholog (spun "adevarat" fiindca majoritatea care apar pe la televiziuni sunt papagali cu diplome) dar un om destept nu poate vorbi asa. Mintea unui bun profesionist din orice domeniu este incompatibila cu asemenea obiceiuri verbale.
  Faptul ca acest avocat este alegerea CSM, arata in ce hal este Justitia din Romania.
  bum
  16.01.2020, 02:54
  huuuuuuuuuoooooooo Romania ! bravo psd !
  psd-ul a distrus , distruge si trebuie sa distruga toata Romania ! huuuuuuuuuuoooooooo Romania !
  Soros e de vina !
  agenturile straine sunt de vina !
  sa vina imediat Pipidi si Dogaru !
  antena 3 trebuie sa difuseze imediat un material special pentru pensionarii comunisti ! sa vina imediat Savonea si comisia lui Iordache ! huuuuuuuuuuuoooooooo Romania ! bravo psd !
  Salamcusoia
  16.01.2020, 01:45
  Sa imi bag
  .