Un bărbat şi-a ucis soţia și fiul, apoi a plecat cu mașina. S-a răsturnat în șanț și i-a mărturisit crima asistentei de la Ambulanță

Duminica, 05 Decembrie 2021, ora 13:22
6230 citiri
Un bărbat şi-a ucis soţia și fiul, apoi a plecat cu mașina. S-a răsturnat în șanț și i-a mărturisit crima asistentei de la Ambulanță
Poliția anchetează cazul FOTO vremeanoua.ro

Un bărbat din judeţul Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia, apoi a plecat cu maşina în dimineața zilei de duminică, 5 decembrie. La un moment dat s-a răsturnat într-un şant, iar o femeie aflată în trafic a sunat la 112.

Bărbatul a spus asistentei de pe Ambulanţă că şi-a ucis familia, aceasta alertând autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Un bărbat din comuna Albeşti şi-a ucis soţia şi fiul, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident în Costeşti, potrivit vremeanoua.ro.

O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este o maşină ieşită în decor, fiind trimisă la faţa locului o ambulanţă cu o asistentă medicală.

Bărbatul ar fi povestit asistentei că şi-a ucis familia, iar aceasta a alertat autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Soția avea 76 ani, iar fiul, 46. Bărbatul i-a lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața.

În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime.

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM (n.r. - Terapie Intensivă Mobilă) de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

”La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul naţional DN 24 din localitatea Costeşti, judeţul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albeşti, judeţul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparţin soţiei şi fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui”, a transmis, duminică, IPJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, la locuinţa din localitatea Corni-Albeşti, comuna Albeşti, judeţul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, decedate.

”Acestea prezentau urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a mai transmis IPJ Vaslui.

Stupoare în circuitul WTA, cu cea mai în formă jucătoare: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat asta”
Stupoare în circuitul WTA, cu cea mai în formă jucătoare: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat asta”
Americanca Danielle Collins (30 de ani), locul 53 WTA, aflată la ultimul său sezon în circuitul mondial, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami. În sferturi,...
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova a fost omorât, în stradă, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, nemulţumit de felul în care celălalt parcase...
#crima, #barbat, #sotie, #fiu, #112, #Vaslui , #politie
Comentarii
A
Atlantul
rank 1
Ati uitat sa precizati data la care barbatul se