Caz infiorator in Spania: Un roman si-a decapitat prietenul si l-a aruncat intr-o livada de maslini

Miercuri, 05 Mai 2021, ora 03:25
9334 citiri
Caz infiorator in Spania: Un roman si-a decapitat prietenul si l-a aruncat intr-o livada de maslini
Romanul risca sa petreaca urmatorii 25 de ani in inchisoare

Un roman din Spania este judecat dupa ce si-a ucis fara mila prietenul, aparent fara motiv, dupa o cearta care a degenerat. El risca acum sa fie condamnat la 25 de ani de inchisoare.

Cei doi se aflau in masina si se indreptau spre Miguelttera, orasul din care provenea spaniolul, insa pe drum au inceput sa se contrazica, dupa o discutie banala. Dupa cateva replici, romanul si-a pierdut cumpatul si s-a napustit asupra prietenului sau. L-a lovit in nestire cu pumnii, in fata, in tampla si in gat, pana cand ibericul si-a pierdut cunostinta, scrie La Tribuna de Ciudad Real.

Apoi, dupa cativa kilometri, a luat un topor si i-a taiat gatul, dupa care s-a debarasat de trupul neinsulfetit si l-a aruncat intr-o livada. Inainte de a-l arunca, l-a lovit cu sete, pana cand practic l-a decapitat. Sangele prietenului sau l-a manjit pe tricou si pe fata, dar nu mai conta. A condus asa cativa kilometri pana la destinatie, apoi a facut o baie.

Intr-un final, a sunat l-a Politie si s-a autodenuntat. Daca intr-o prima faza a refuzat sa le dea detalii anchetatorilor, ulterior el a acceptat sa vorbeasca despre cele intamplate. Insa nu numai ca si-a recunoscut fapta, dar nu a manifestat niciun regret, a scris presa spaniola.

Potrivit El Espanol, exista doua ipoteze cu privire la motivele pentru care cei doi au ajuns sa se certe, iar de aici a rezultat si crima. O varianta ar fi ca cei doi ar fi de fapt iubiti, iar o a doua ipoteza vehiculata de reporterii publicatiei spaniole este ca ei s-ar fi certat din cauza banilor.

Cazul se judeca la o instanta din Ciudad Real, iar avocatii sai incearca acum sa demonstreze ca romanul sufera de probleme psihice pentru a-l scapa de inchisoare. "Nu stia ce face, a avut un atac de panica pentru ca a fost atacat si s-a aparat cu ce a gasit", au spus avocatii sai. Romanul a sustinut aceasta varianta, dupa ce initial nu lasase sa se intrevada ca ar regreta gestul comis. "Imi pare foarte rau, am facut ceva oribil, mi-am ucis prietenul. M-am pierdut cand m-a lovit si m-am aparat si eu cu ce am avut. Imi pare rau ca l-am omorat", a spus romanul.

De cealalta parte, procurorul a solicitat 25 de ani de inchisoare in cazul ucigasului. "Nu are nicio scuza, a ucis un om. Nu a fost destul ca l-a lovit si l-a lasat inconstient, l-a si decapitat. E crima cu premeditare", e varianta acuzarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de plante, arată un rezultatele unui studiu de...
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
Autoritățile americane au anunțat că o tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată duminică, 21 aprilie, în campusul Universității de Stat din Delaware. Conform ABC News,...
#crima, #decapitare, #Spania, #prieteni, #romani , #eveniment