Un tânăr din Prahova și-a ucis tatăl. L-a înjunghiat în piept

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 13:05 2496 citiri
Bărbatul de 54 de ani a fost înjunghiat în piept

Un bărbat 29 de ani, cunoscut cu boli psihice cronice, și-a înjunghiat tatăl cu șase lovituri de cuțit. Victima, în vârstă de 54 de ani, a murit pe loc.

Crima a avut loc vineri spre sâmbătă, după miezul nopții. Autorul crimei a fost reținut, urmând ca polițiștii să stabilească ce măsuri pot fi luate împotriva sa, ținând cont de problemele sale psihice.

"La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Albești, despre faptul că fratele său și-ar fi înjunghiat tatăl.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă, de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, fiind în custodia acestora, în vederea audierii și dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, sub coordonareaa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și violență în familie", se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News