Tatăl care şi-a înjunghiat mortal fetița de două luni și a rănit-o grav pe sora geamănă e în stare de şoc: „Nu a putut fi audiat, doar mormăie“

Autor: N.G.
Sambata, 06 Noiembrie 2021, ora 22:28 3344 citiri
Bărbatul nu a putut fi audiat de anchetatori. Foto: observatornews.ro

Bărbatul de 40 de ani din Roman, reţinut după ce şi-a înjunghiat mortal una dintre fetiţe şi a rănit-o grav pe sora ei geamănă şi pe soţie, „este în stare de şoc şi încă nu a fost audiat“, potrivit procurorului Marius Ianuş, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ

„Bărbatul a fost adus în vederea audierii, însă procedura propriu-zisă nu a început. Este în stare de şoc, nu a putut articula niciun cuvânt, doar mormăie”, a explicat procurorul Ianuş pentru Libertatea.

Bănuiala anchetatorilor este că bărbatul ar fi comis faptele pe fondul unei depresii „cauzată de prea mult stat în casă“, având în vedere că, de şase luni, acesta lucra în regim de telemuncă.

Agresorul nu se afla sub influenţa alcoolului şi nici nu se afla în atenţia poliţiei. Procurorul a menţionat că „persoana cercetată nu avea antecedente de violenţă, nu era o stare tensionată în familie şi nu erau certuri”.

Polițiștii din Neamț au fost sesizați în dimineața zilei de sâmbătă, 6 noiembrie, cu privire la faptul că o femeie agresată se află pe scara unui bloc, cu doi copii.

Ajunși de urgență la fața locului, au constatat că între femeie și soțul său în vârstă de 40 de ani a avut loc un conflict spontan în urma căruia bărbatul le-a aplicat femeii și celor două fiice gemene ale lor, în vârstă de trei luni, mai multe lovituri de cuțit.

În urma agresiunii, una dintre fete a murit, iar cealaltă este în stare gravă la spital. Tot la spital a fost dusă și mama fetelor, care este în stare stabilă. Un al treilea copil al familiei, în vârstă de 10 ani, a fugit la un vecin, fiind dus la spital, cu atac de panică.

Bărbatul acuzat de omor și tentativă de omor a fost reținut și dus la Poliție pentru audieri. Potrivit primelor cercetări, bărbatul nu este cunoscut cu afecțiuni psihice sau antecedente penale și nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la o stare conflictuală în familia respectivă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News