Doi copii, de 12 ani si 13 ani, cercetati pentru ca au spart geamul unei agentii bancare de unde intentionau sa fure bani

Marti, 04 Mai 2021, ora 13:21
Autor: Alina Toma
Doi copii, de 12 ani si 13 ani, cercetati pentru ca au spart geamul unei agentii bancare de unde intentionau sa fure bani
Politistii au deschis o ancheta in acest caz FOTO Pixabay

Doi copii, in varsta de 12 ani si 13 ani, din judetul Tulcea sunt cercetati pentru ca au spart geamul unei agentii bancare din orasul Isaccea si au scos din functiune sistemul de supraveghere video. Copiii intentionau sa fure bani, dar nu au reusit.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Tulcea, politistii din cadrul Politiei Orasului Isaccea au fost sesizati cu privire la distrugerea unor geamuri de la o agentie bancara situata pe strada 1 Decembrie din localitate.

"Din primele verificari, a reiesit ca doi minori de 12 si 13 ani din Isaccea, ar fi spart geamul de la usa de la intrare si un alt geam lateral si ar fi scos din functiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani de la respectiva agentie bancara", a transmis IPJ Tulcea.

Politistii au deschis un dosar penal pentru tentativa de furt calificat si continua cercetarile in acest caz.

 Articol citit de 1653 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  queendi
  04.05.2021, 15:14
  Presupun ca doar "intamplator"
  varsta faptasilor este de 12 si 13 ani. Ca doar minorii nu raspund penal, nu?
  MacGigi
  04.05.2021, 14:14
  Inca de mici, astia au un mare viitor :))))
  Ar trebui sa-i antrenati si cu diverse arme...