Control la cluburile din Centrul Vechi soldat cu amenzi de 48.000 de lei

Duminica, 17 Martie 2019, ora 13:00 3416 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia Locala a verificat, sambata noapte, mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, in urma actiunii fiind aplicate, pentru nereguli, amenzi in valoare de 48.000 de lei. Un caz special a fost cel al unui club care functiona cu energie electrica de la un generator parcat in strada.

Politistii locali au verificat, in cadrul actiunii, daca barurile si cluburile din Centrul Vechi al Capitalei respecta prevederile legale privind activitatile comerciale, dar si pe cele de protectie a mediului, informeaza Politia Locala.

"Au fost depistate, astfel, abateri la Legea fumatului, lipsa unor autorizatii de functionare, neinregistrari fiscale sau cazuri de depozitare necorespunzatoare ale deseurilor. Pe langa avertismente, valoarea totala a sanctiunilor aplicate a fost de 48.000 de lei", informeaza sursa citata.

Un caz special a fost cel al unui club care isi desfasura activitatea fara autorizatie de functionare si fara energie electrica.

"Politistii locali au depistat ca societatea comerciala isi continua, insa, activitatea asigurandu-si energia electrica cu ajutorul unui generator mobil parcat in strada", explica Politia Locala.

In zona Centrului Istoric au fost facute si masuratori sonometrice pentru stabilirea nivelului de zgomot, iar dupa intocmirea buletinului de analiza vor fi aplicate, in functie de rezultate, sanctiuni contraventionale.

Taximetristii si cei care fac car sharing in Bucuresti, vizati de o razie: amenzi de 45.000 de lei

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News