Conflict violent într-un cartier din Săcele. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la Acțiuni Speciale

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 21:433132 citiri
Conflict violent într-un cartier din Săcele. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la Acțiuni Speciale
Mașină de poliție oprită pentru o intervenție FOTO Facebook/ Poliția Română

Trei persoane au fost rănite sâmbătă seara, 20 noiembrie, într-un incident care a avut loc într-un cartier din municipiul Săcele.

Pentru aplanarea conflictului, în care au fost implicate mai multe persoane, a fost necesară intervenţia unor echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, o persoană a sesizat, prin apel 112, în jurul orei 20,00, faptul că are loc un conflict între mai multe persoane.

Potrivit sursei citate, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"La faţa locului au fost dirijate, de îndată, echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii şi liniştii publice.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale de către echipajele medicale care s-au deplasat la faţa locului.

Echipe mixte formate din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate întreaga stare de fapt", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar Alina-Maria Ivan.

Din primele informații, se pare că mai multe persoane ar fi intrat peste un bărbat în casă și l-ar fi lovit în cap cu lama toporului, după cum a declarat fratele victimei, Alexandru Cazacu, pentru newsbv.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii