Condamnat la 7 ani de inchisoare dupa ce si-a violat fiica minora. Prima instanta l-a achitat pe agresor

Autor:N.G.
Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 12:283837 citiri
Condamnat la 7 ani de inchisoare dupa ce si-a violat fiica minora. Prima instanta l-a achitat pe agresor
Fiica minora a fost violata de catre tatal sau

Un barbat in varsta de 50 de ani din comuna Vintu de Jos, judetul Alba, a fost ridicat de politisti si incarcerat in penitenciar, dupa ce a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru viol.

Purcar Nicolae Daniel a ajuns la inchisoare dupa ce si-a violat propria fiica, minora. Fapta a avut loc in urma cu mai bine de trei ani, in ianuarie 2017.

Barbatul a fost achitat la Judecatoria Alba Iulia, dar, la Curtea de Apel a fost condamnat la 7 ani de inchisoare. Hotararea definitiva a fost pronuntata miercuri, 9 decembrie 2020.

Fiica acestuia avea 16 ani atunci cand a fost violata. Aceasta a spus despre cele intamplate prietenului ei, ca justificare a faptului ca nu mai era virgina, dupa sapte luni de la momentul agresiunii.

Socheaza modul in care magistratii de la doua instante au tratat acest dosar. Judecatoria Alba Iulia, in 14 iulie 2020, a hotarat achitarea barbatului pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala.

Peste cinci luni, Curtea de Apel Alba Iulia a hotarat definitiv ca barbatul este vinovat si l-a condamnat la 7 ani dupa gratii. De asemenea, acesta trebuie sa ii plateasca fiicei sale 8.000 de lei daune morale. Victima are acum aproape 20 de ani si s-a casatorit cu tanarul caruia i-a destainuit intamplarea socanta.

Cititi si:
Un barbat din Husi si-a violat in repetate randuri fata in varsta de 13 ani, care suferea de un handicap mintal accentuat

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News