Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
CTP: "Trebuie sa fii tampit, ticalos si criminal!" Criticile aduse de jurnalist celor care nu respecta regulile anti-Covid
Sambata, 01 August 2020, ora 17:00
Cristian Tudor Popescu, prezent vineri, 31 iulie, in studioul Digi24, a afirmat ca oamenii sunt principalii vinovati pentru numarul de cazuri care creste de la o zi la alta. CTP ii ataca pe cei...
01.08.2020, 18:32 -hc-ct :dl CTP....
trebuie sa inteleaga ca romanii nu au facut revolutie sa vina alti sa le controleze viata , sa le dea ordine.
daca pe el il sperie covid asta-i problema lui. sunt destui romani bravi care confrunta covidul cu pieptul deschis, adevarat barbati si... dudui.
01.08.2020, 22:31 -Terente :Si apoi, nu-i asa...
"poarta masca"...!Ea te fereste de toate, ce va mai speriati ca altii nu o poarta?
"Purtati masca, si gura mica, tartani obositi"!
01.08.2020, 18:08 -floare albastra :Din nefericire
O parte a cetatenilor tarii mele considera ca altcineva e responsabil cu viata si sanatatea lor si a familiilor lor; ca daca e spus la televizor e adevarat.
Nu mai vor sau nu mai pot sa gandeasca cu capul lor si preiau ideile unor falsi iubitori de oameni de care televiziunile din Romania sunt suprasaturate.
01.08.2020, 12:27 -Tot-la-vale :Cândva CTP era jurnalist adevarat
Adica vedea unde e cauza adevarata a neregulilor. In acest caz, este sistemul falimentar condus de Nelu Spăgagrelu _ mizeria din spitale si personalul incompentent si indolent. Plus gstionarea haotica a crizei de actuala guvernare. Acum vad ca s-a alăturat asa-zisului medic Aratat si face propaganda pentru cei care arunca vina pe populime. Mai ramane sa traga si in PSD, ca sa se alature si el locatarului vitriolat de la Cotroceni.
03.08.2020, 21:21 -tarfrad :Aha...
După ce ai criticat toți medicii că nu știu meserie, că tu ai autoritatea să ii apreciezi, acum ești cel mai mare jurnalist, ca să-i apreciezi pe ceilalți!
TONT-la-vale ai rămas!
01.08.2020, 19:13 -Corect :tot la vale...
Gresesti,ctp-ul n a fost niciodata ziarist adevarat.Un slugoi de doi bani.Sluga la Novaceanu,sluga la Tinu,slugoi de cand s-a nascut.El e as in toate,in shobiz,in politica,in sport,in analizarea clitorisului . Cind apare la tv (s-o laude pe Esca) scrisneste din dinti,da ochii peste cap.Ar trebui interzis inainte de ora 22 sau pe burtiera sa scrie "Interzis copiilor sub 12 ani" !pentru ca sperie copiii cu figura de strigoi in calduri.Acum ne spune despre inconstienta celor care nu respecta reguli si nu poarta masca.Dar cind insusi seful statului defilieaza in consiliul european fara masca ,n a zis nimic.Sau cind seful guvernului bea si fuma fara masca nu zicea nimic.Pai mai ctp-ule ,ce sa inteleaga omul de rand cind cei care conduc tara nu respecta regulile ?!asta ar trebui sa explici tu populatiei,nu baliverne ieftine...
01.08.2020, 17:21 -Byga :Vad ca la tine tot pute
Putoare mare!
01.08.2020, 18:53 -Tot-la-vale :Bygă se balygă
Bygă se balygă
Bygă se balygă
Pute rău!
01.08.2020, 12:14 -becher :acei pitecantropi au
luat de buna cum alte primate au contrazis regulile de raspandire si contaminare prin aparitii in media,unde declarau si ignorau starea de fapt.Ciolacu,Tariceanu,Ponta,Buzatu,Firea,imptreuna au dezavuat prin declaratii si afisari im[potriva protectiilor care se impun.Cu totii se incadreaza in titlu articolului.
01.08.2020, 12:37 -Tot-la-vale :Așa e
Si din cauza "pitecatropilor" s-au infectat 200 de persoane la Spitalul din Galati sau in zeci de camine de batrani. Tot din cauza "pitecantropilor" nu mai sunt teste la DSP Suceava, numarul de paturi declarate e dublu fată de cel real, personalul de la PSD nu raspunde la telefoane, anchetele epidemiologie se fac superficial etc. Mama lor de "pitecantropi".
01.08.2020, 14:28 -CARCOTASUL :de ce-i denigrati
cu atata furie pe pitecantropi ? nu sunteti si dvs. rude de sange cu ei... fiindca asa a vrut evolutia catre homo sapiens?
01.08.2020, 11:13 -hessen45 :E usor pentru Angela Merkel...
Angela Merkel poate fi fericita, pentru ca n-a avut problemele executivului din Romania. In martie, la fel ca si Iohannis, a incercat sa linisteasca populatia, spunand ca nu va fi asa de rau. S-a inselat si ea si toti sefii de guverne europene. Apoi, in ciuda faptului ca in parlamentul german exista 7 partide, niciunul n-a incercat sa saboteze masurile impuse de guvernul federal, nici macar formatiunea de extrema dreapta, AfD. Benefic a fost si faptul ca nici Avocatul Poporului ( de fapt sunt mai multi Ombudsmann )si nici Curtea Constitutionala nu s-au amestecat in politica curenta. Guvernul federal, la unison cu guvernele landurilor, a putut impune si impune si la ora actuala masuri restrictive. Purtarea mastii in magazine, institutii etc. a devenit ceva obisnuit. Evident, nimeni nu se bucura dar nu se discuta de incalcarea libertatii cetateanului, lumea fiind constienta ca viata omului are prioritate absoluta. Sa facem un exercitiu de imaginatie: cancelarul ar prelua postul lui Ludovic Orban iar Steinmeier pe cel al lui Iohannis si n-ar auzi altceva decat ca sunt criminali, hoti, incompetenti, ca oamenii nu trebuie sa respecte niciun fel de reguli. Cred ca cei doi n-ar rezista nicio luna si ar arunca prosopul sau, in disperarea lor, s-ar inscrie in PSD.
01.08.2020, 17:37 -Byga :Ai mare dreptate in tot ce scri. Romanii sunt un popor latin
Ca și italienii, dar după 45 de ani de comunism au urmat 30 de gio suficient sa pervertească orice popor. Și acum inteleg ca 90% respecta indicatiile autorităților dar mai sunt și giopsd care urla mai tare și mai influentează pe cate unii care se dau vioi. Cand vor realiza ca guvernul le vrea binele se va sfarsi și cu mascarada giopsd.
01.08.2020, 18:35 -hc-ct :dl biga....
as adauga popor latin ca brazilienii...
01.08.2020, 10:27 -CARCOTASUL :atentie la exagerare:
nu inteleg de ce ati sters cuvantul "tamp.it" din postarea mea anterioara, desi acest cuvant apare chiar in titlul articolului ? vreti sa dovediti... ce anume... fiindca logica se cam opune...
01.08.2020, 12:24 -Tot-la-vale :A cere logica
de la copistii de la Ziare.com (echia noua) e fara sens. Ei nici sa copie nu stiu, iar tehnic site-ul e vraiste, iar nesimtirea de a nu raspunde la sesizari e regula.
01.08.2020, 17:18 -Byga :Nu mai pute la tine, ăla din vale, invatat spălat?
Ăla din vale devine MosG1 cand interesele psd o cer, sau bizonu acea bovida pe cale de disparitie. Și asta după marin666. Lol
01.08.2020, 14:25 -CARCOTASUL :poate ca ei nu stiu
"sa copie" - cum zici d-ta, dar poate ca stiu "sa copieze" - cum este corect de spus !
01.08.2020, 10:24 -CARCOTASUL :Post-scriptum:
...desi - trebuie sa recunosc - nepasarea in vreme de pandemie chiar este criminala, de vreme ce se rasfrange asupra tuturor, mult peste aria din jurul celui care , personal, practica aceasta nepasare !
01.08.2020, 10:22 -CARCOTASUL :doar "***"
ar fi de-ajuns ! Nu incarcati , inutil, lista !
01.08.2020, 08:10 -anaviva :ctp , slugoi fara scrupule
dute bey tinicheao si lasa-ne in pace ! Este poporul asta destul de mintit si jefuit de politicieni tradatori de tara , mai vi si tu cu balivernele tale !
du.................te !!!
01.08.2020, 09:28 -DAN-795 :O FI CTP ul UN UNICAT SI , singurul discipol al lui Iliescu ,
adica , "sarac si curat" fara sa fie obligat de sponsori sa spuna precum , "covidul nu exista" adica , beti , jucati si cantati , puneti-va cenusa-n cap ! ?!?!?

Cert este ca nu a fost pus in parlament cu drepturi speciale si nu a dat cu masca de pamant , spunand apoi ca doar guvernul este Satana pe acest Pamant , pentru o vila si-un bolid , o recuzita inutila la morrtii de covid ...

Sa ne rugam atunci pentru sanatatea lor , daca te intreaba cineva prin campania electorala , cum poti sa scapi de moarrte cand niste conationali te lasa fara aparare , decalrand terapia de covid ca este ILEGALA ?
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor