Coloana de masini de peste un kilometru la Vama Cenad - romanii merg la strand in Ungaria

Duminica, 09 Iulie 2017, ora 12:41 7105 citiri

Timpii de asteptare la vama Cenad, din judetul Timis, au crescut, duminica, fiind formata o coloana de masini de peste un kilometru pe sensul de iesire din tara, din cauza numarului mare de turisti care doresc sa mearga la strandurile din Ungaria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O coloana de masini de peste un kilometru a fost formata, duminica, la vama Cenad, din judetul Timis, pe sensul de iesire din Romania.

Un sofer care astepta in coloana, in jurul orei 11.30, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca sta de aproximativ 40 de minute si mai are 600 de metri pana ajunge la frontiera.

Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, Nicola Petre, a declarat, duminica, corespondentului MEDIAFAX, ca au crescut timpii de asteptare pentru ca numarul persoanelor care merg la strandurile unguresti este mai mare, in weekend.

"Intr-adevar, au crescut timpii de asteptare la Vama Cenad, dar se lucreaza in parametrii normali deocamdata. E duminica, pleaca lumea la strandurile din Ungaria, la Mako, si este mai aglomerat", a afirmat Nicola Petre.

Pentru timisoreni, cele mai accesibile stranduri sunt cele din Mako, localitate aflata la 83 de kilometri de capitala Banatului, sau Morahalom, care se afla la o distanta de 140 de kilometri de municipiu, insa majoritatea drumului este pe autostrada.

Potrivit meteorologilor, duminica, vremea se va mentine calduroasa in vestul si in sudul tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in sud-vest.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News