Scandalurile din clanul Corduneanu provocate de Diamantul Roz. Adrian Beleaua s-a certat cu fratele său pentru ea

Vineri, 17 Decembrie 2021, ora 06:11
13434 citiri
Scandalurile din clanul Corduneanu provocate de Diamantul Roz. Adrian Beleaua s-a certat cu fratele său pentru ea
Ramona și Adrian Corduneanu FOTO: Facebook/ Adrian Corduneanu

Sunt probleme în familia Corduneilor de la Iași. Doi dintre frați se războiesc din cauza soțiilor.

Petronel Corduneanu a fost reținut, pe 14 decembrie, după ce ar fi lovit-o pe soția lui Adrian Corduneanu. Totul ar fi pornit de la un scandal între Diamantul Roz, cum o alintă Adrian Beleaua pe soția lui Ramona, și Alina, soția lui Petronel.

Soția lui Adrian s-a certat cu soția lui Petronel în fața unui notariat din zona centrală, iar Petronel se pare că ar fi agresat-o pe cumnata sa. A fost depusă o plângere la Poliție, iar acum oamenii legii l-au ridicat pe Petronel Corduneanu, scrie BZI.

Acesta a fost reținut de polițiști însă magistrații ieșeni l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Dar au fost sancționați și Adrian și Ramona Corduneanu.

Scandalul dintre cumnatele Corduneanu

Acum câteva săptămâni, pe 30 noiembrie, Petronel Corduneanu și soția sa, Alina Filip, s-ar fi întâlnit în zona centrală a Iașului cu Ramona și Adrian Corduneanu. Cele două femei s-ar fi luat la ceartă, iar Petronel ar fi lovit-o cu pumnul pe Ramona, chiar sub ochii fratelui său, Adrian.

Războiul dintre cele două femei durează de ani buni și acestea se atacă ori de câte ori prind ocazia.

„Astăzi, 14 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 30 noiembrie 2021, acesta ar fi lovit o femeie, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. De asemenea, femeia ar fi lovit o altă persoană, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-o informare a poliției.

Ambele au certificate medico-legale care atestă urme de agresiuni.

Scandalul a început pe rețelele de socializare

Certurile dintre frații Corduneanu s-au mutat în online. În câteva filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o jignește Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel.

Motivul certurilor ar fi, conform presei din Iași, niște proprietăți pe care le au de împărțit.

Aventurile Ramonei Corduneanu. Beleaua l-a suspectat până și pe Costel

Acuzațiile de crimă organizată, de cele mai multe ori au o influență negativă și asupra femeilor membrilor clanurilor interlope, iar unele dintre acestea cedează, mai ales că atunci când soțul ajunge la închisoare, primesc și un stigmat.

Apoi, cei aflați în închisoare încep să le acuze de adulter și să pună presiune pe ele, la orice zvon.

În 2017, Adrian Corduneanu a intrat la închisoare pentru șantaj, iar cât a fost singură, Ramona ar fi avut o aventură cu un bărbat din București, și el cu ceva legături în lumea interlopă a Capitalei. Ar fi fost vorba despre un membru al clanului Giulești.

Soția lui Adrian Corduneanu a reușit să stârnească un adevărat război în interiorul celui mai temut clan din România, atunci când a plecat de acasă mai multe zile.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, care, la acel moment, se afla în închisoare, a înnebunit de gelozie după ce a aflat că ”Diamantul roz” ar avea un iubit. La vremea respectivă, interlopul era furios inclusiv pe fratele său – pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia – și a jurat răzbunare. ”Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi ameninţat, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare, scrie cancan.ro.

Istoria Clanului Corduneanu

Cordunenii erau cunoscuți drept cei mai periculoși interlopi din Moldova. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut ca lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Clanul Corduneanu era organizat după reguli de tip Al-Qaeda, spuneau procurorii DNA.

Însă, în ultimii ani, Cordunenii și-au mutat influența pe rețelele de socializare. Cel mai activ este Adrian Corduneanu care își expune viața, zilnic, pe TikTok și pe Facebook.

Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Un bărbat din Butani, județul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata de daune morale în valoare de 5.000 de euro, după ce a agresat un jandarm chemat să-l calmeze...
Amenzi uriașe date de polițiști în urma unui scandal într-un liceu din Argeș. De ce a fost nevoie de intervenția Poliției
Amenzi uriașe date de polițiști în urma unui scandal într-un liceu din Argeș. De ce a fost nevoie de intervenția Poliției
Poliţia din Argeş a aplicat amenzi în valoare totală de 5000 de lei în urma unui scandal care a avut loc într-un liceu din localitatea Stâlpeni. În altercaţie au fost implicaţi un elev...
#clanul Corduneanu, #scandal, #diamantul roz , #clan interlopi