Circulatie ingreunata pe timpul noptii pe Centura Capitalei, in zona Pasajului Mogosoaia, din cauza unor lucrari

Luni, 14 Decembrie 2020, ora 18:39
3119 citiri
Circulatie ingreunata pe timpul noptii pe Centura Capitalei, in zona Pasajului Mogosoaia, din cauza unor lucrari
Pasaj Mogosoaia/Ziare.com

Circulatia rutiera va fi ingreunata pe timpul noptii, de marti pana vineri, pe Centura Capitalei, in zona Pasajului Mogosoaia, din cauza unor lucrari la acest obiectiv.

Potrivit Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), in perioada 15-18 decembrie, pe Centura municipiului Bucuresti, intre km 66+540 - km 67+340 se vor executa lucrarile pentru obiectivul "Pasaj Mogosoaia pe Centura Municipiului Bucuresti peste DN 1A", in intervalul orar 22.00-05.00, pe durate succesive de maximum 30 de minute.

"Se va bloca o portiune din sensul giratoriu intre intersectia cu DN 1A - sens Bucuresti - Otopeni si intersectia cu breteaua 8 (sens Otopeni-Mogosoaia). Circulatia va fi dirijata cu ajutorul pilotilor de trafic, instruiti si echipati corespunzator, pe durate succesive de maximum 30 de minute, in intervalul orar 22:00- 05:00", arata CNAIR.

Astfel, pe sensul Bucuresti - Otopeni, circulatia se va desfasura pe DN 1A - breteaua 7 - (Bucuresti-Otopeni: km 66+870- km 67+340) a pasajului sau DN 1A - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN Centura Bucuresti breteaua 8 (Otopeni-Mogosoaia km 66+870 - km 67+280);

Pe sensul Bucuresti - Mogosoaia/Chitila, circulatia se va desfasura pe DN 1A - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN 1A/DN CB (breteaua 5 Mogosoaia-Chitila: km 66+360 - km 66+840).

Pe sensul Chitila - Mogosoaia/Otopeni circulatia se va desfasura pe DN CB breteaua 6 (Chitila-Bucuresti km 66+420 - km 66+840) - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN 1A/ DN Centura Bucuresti (breteaua 7 sens Bucuresti Otopeni).

Pe sensul Mogosoaia - Chitila/Bucuresti si Chitila - Bucuresti circulatia se va desfasura normal.

Pe sensul Mogosoaia - Otopeni circulatia se va desfasura pe DN 1A - sensul giratoriu (dirijat) - DN Centura Bucuresti (breteaua 7 sens Bucuresti - Otopeni).

"Se va restrictiona banda interioara a giratiei, iar pentru desfasurarea traficului se va asigura o banda de circulatie de minimum 5,50 m, care de asemenea va fi dirijata de catre pilotii de trafic", precizeaza CNAIR.

Revolutia din 1989. 14 decembrie, prima scanteie - "Revolutia esuata" de la Iasi. Represaliile Securitatii: "Razi, ai? Ai dinti buni? Lasa ca ti-i scoatem noi!"

Cristian Tudor Popescu despre "razboiul" dintre Iohannis si Orban: Presedintele are o arma: sa-l desemneze pe domnul Ciuca

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#cnair, #centura Capitalei, #Bucuresti, #lucrari, #infrastructura , #circulatie
Comentarii