Drula: de Paste se va putea circula fara restrictii pe autostrada A2 intre Bucuresti si Fundulea

Duminica, 25 Aprilie 2021, ora 14:07
2540 citiri
Drula: de Paste se va putea circula fara restrictii pe autostrada A2 intre Bucuresti si Fundulea
S-au efectuat lucrari de reabilitare pe 24 de kilometri FOTO Facebook/ Autostrada A2

Lucrarile de reabilitare a autostrazii A2 Bucuresti - Fundulea au continuat in mod sustinut, astfel ca de Paste se va putea circula fara restrictii pe acest sector, a anuntat ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula.

"S-a tras tare in ultimele zile la lucrarile de reabilitare a autostrazii A2 Bucuresti - Fundulea, pentru ca weekendul viitor, de Paste, sa se poata circula fara restrictii pe acest sector. Echipele din CNAIR au fost zilnic in teren, iar colegul meu, secretarul de stat Cosma Horatiu, s-a asigurat ca graficele accelerate de lucru se respecta. Pana miercuri ar trebui sa fie gata si marcajele si circulatia, redeschisa complet pe doua sensuri intre Bucuresti si Fundulea", a scris duminica, pe Facebook, Catalin Drula.

Ministrul Transporturilor a precizat ca lucrarile de reabilitare pe cei 24 km au presupus frezarea pe 8 cm a dalelor de beton, reparatii la imbinarile placilor, apoi un strat de 2 cm de mortar si un strat de 6 cm de asfalt.

"Mai raman aproximativ 3 km de reabilitat la toamna, dar pana atunci traficul se va desfasura normal pe ambele sensuri", a subliniat Catalin Drula.

Aceasta a mentionat si faptul ca, incepand din februarie, se lucreaza si la reabilitarea podului dunarean de la Cernavoda, pod construit in anii '80. "Unul dintre sensuri este inchis pentru aceste lucrari, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivala sa nu existe gatuiri de trafic. Lucrarile vor fi apoi reluate in toamna", a mai scris ministrul Transporturilor pe reteaua de socializare.

Cu toate acestea, in weekendul viitor, de Paste, ramane aceasta restrictie la Cernavoda, cu traficul deviat. "Colegii mei au discutat si cu Politia Rutiera pentru a lua toate masurile necesare, astfel incat disconfortul produs de santierul de la Cernavoda sa fie minimizat", a spus Catalin Drula.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#autostrada A2, #Drula, #Drula autostrazi Romania investitii, #bucuresti fundulea , #autostrada