Polițiștii locali din Sectorul 6 vor fi dotați cu dispozitive pentru înregistrări audio și video. Care este valoarea investiției

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 10:47 1621 citiri
Angajat al Poliției Locale FOTO Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că reforma din Poliția Locală continuă cu investiții în dispozitive care îi vor ajuta pe angajații instituției să colecteze pe teren date care vor fi ulterior analizate pentru a le îmbunătăți munca.

Primarul a precizat că a fost deja lansată o licitație pentru achiziționarea a 100 de dispozitive body-cam, într-o postare pe pagina sa, pe Facebook:

"Am încredere că reforma din Polița Locală a Sectorului 6 merge în direcția corectă! Una dintre măsurile care vor responsabiliza polițiștii dar și cetățenii care intră în contact cu polițiștii locali este dotare acestora cu camere video de tip body-cam.

În acest sens am lansat o licitație pe SICAP privind achiziționarea a 100 de dispozitive de înregistrare audio-video portabile de tip body-cam ce urmează să fie folosite de agenți. Mai mult, acestea vin și cu o serie de accesorii utile muncii în teren.

Datele astfel culese vor fi analizate pentru a îmbunătăți munca polițiștilor locali din Sectorul6. Valoarea totală estimată a acestora dispozitive pentru Poliția Locală este de 400.840 de lei", a transmis Ciprian Ciucu.

În luna mai, Ciucu a spus că nu este mulțumit de poliția locală și, ca atare a tăiat 85 de posturi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News